Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a fene lehet velem?

Mi a fene lehet velem?

Figyelt kérdés

kb úgy fél éve egy nagyon mosolygós aktív lány voltam. Mindenben részt vettem, rengeteget jártam a barátokkal, állandóan nevettem. Mostanában teljesen úgy érzem, hogy mindenből elegem van. vannak napok amikor kicsit jobb, aztán megint visszajön a búskomorság, állandóan a könnyeimmel küszködöm. Félek, hogy nem leszek a régi. Szerintetek mit tehetnék?

18/L

2013. jan. 4. 23:08
 1/3 Frisch válasza:
Én a helyedbe azt tenném amit a legjobban szeretek. Valami hobbit. Illetve belevágnék új dolgokba, amin keresztül új barátokat szerezhetek. Biztos van olyan dolog ami felvidít bármi is történik. Ha nincs keress valamit. Fel a fejjel:)
2013. jan. 4. 23:48
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. barátaim továbbra is vannak nagyon imádom őket. egyszerűen csak annyit érzek hogy én változtam meg, hogy máshogy viselkedem a környezetükben. Remélem kilábalok ebből is:)
2013. jan. 5. 13:22
 3/3 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem! (amúgy ez az "emós" korszakod mindenkinek van ilyen egyszer aki egy kicsit is ismeri a világát! )
2013. jan. 20. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!