Mi a fene van velem?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánós lettem ennék ennék és ennék.. és ez a kívánóság oylan,hogy úgy érzem mos el akaork menni a boltba pizzás bagettért.. kell...és nem nyugszok és már pár napja ez van.. most pl. vegetát eszek,mert azt kívántam meg2012. nov. 26. 22:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez normális egy ideig, de ha nagyon sokáig marad így akkor menj orvoshoz. Hmmm de ennék most egy lasagnát.... ;)
3/9 anonim válasza:
Az igazat megvallva szerintem is van rá esély, de ezt te tudod nem mi...
5/9 anonim válasza:
Ha nő vagy akkor terhes,ha pasi akkor bélféreg :)
7/9 anonim válasza:
Esetleg valami lelki probléma? Depresszió, szeretethiány is képesek kényszerevővé tenni az embereket. Katasztrófa, én is ezt tapasztalom mostanában,vannak is gondok bőven itthon... egész nap eszek szinte. Híztam is :(
9/9 A kérdező kommentje:
Most lenyugodtam szerencsére mondjuk előző héten alig ettem vaélamit és mentem edzésekre lehet azért hülyült meg a szervezetem..
2012. dec. 1. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!