Befogok csavarodni vagy mi a fene van velem?
Abszolút együttérzek. Nekem két gyerekem van, rengeteg foglalkozásra, az egyikkel fejlesztésre járunk. Elég merész természetek, ha mással vannak, valami mindig történik.Rettegek, hogy valami lesz velem, és akkor ..áá...leírni se akarom.
És ez egyre jobban hipochonderré tesz. Ha hallok valaki, hogy agydaganat volt, máris furán fáj a fejem és hetekig agydaganatot képzelek. Vagy a csontrák..fáj a térdem, biztos csontrákom van. Nagyon komoly szinten betudom magamnak beszélni. De másoknak nem mondom, férjem már kiakad. egyébként meg senki nem gondolná rólam, mert én vagyok az a személy, aki másoknak segít, mások a gondjaival hozzám fordulhatnak, és örülnek mert hasznos tanácsokkal segítek rajtuk. Magamon nem tudok. Talán ha félévente tetőtől talpig csinálnának egy MRI vizsgálatot meg ilyenek. De akkor meg félnék a szívinfarktustól, vagy ne mondjam, az autóbalesettől. Húúú..ha autóval megyünk messzebre. Totál bebeszélem magamnak-de ezt se tudja senki, csak magamat őrlöm-szóval hogy belénk jön egy kamion. Szörnyű egyébként ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!