Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene van velem?
Eddig mindig érett, komoly pasikkal jártam. (nem voltak öregek, csak érettebbek az átlagnál) Az tetszett, hogy ők irányítanak, dominálnak, határozottak, hogy férfiasak, kemények, szóval olyan igazi mintaférfik. És miután szakítottam exemmel, 3 év után, összejöttem egy kissráccal. Persze nem olyan vérkomoly a dolog, csak úgy kialakult. És az a durva az egészben, hogy tetszik, pedig a srác annyira gyerek még (17 éves én 21), a legnagyobb öröme, hogy nyer a játékokban, és olyan kis szeleburdi, egyfolytában nevetgél, vidám, aranyos, külsőre elmenne 19-20 évesnek is, de akkor is igazából egy kissrác.
Senki nem érti mit akarok tőle, tulajdonképpen én se, de nem akarok lemondani róla, mert van valami könnyedség az egészben, hogy olyan gondtalan és felszabadult az egész "kapcsolat"... Ez mitől van, mitől alakulhatott ki ez bennem, én tényleg mindig az érett pasikra vágytam, sosem vonzottak a kisfiúk, de most (persze nem pedofil értelmezésben)... Ennek az egésznek mennyi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!