Agydaganat vagy szemprobléma?
Sziasztok! Kb egy éve az egyik szememre nem látok messzire tökéletesen, voltam vele orvosnál, azt mondta, hogy még nincs szükség szemüvege ,pár napja úgy érzem mindkét szememre romlott a látásom. Bár lehet csak azért mert állandóan erre figyelek.
Pár hete van, hogy megszédülök és fáj kicsit a fejem,de nem sokáig.
Sajnos nagyon a fejembe vettem, ezt az agydaganat dolgok. Nagyon félek tőle. Nem tudom mit csináljak? Szemészhez forduljak?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm 2.!
Nem igazán járok orvoshoz, de ha nem javul mindenképp elmegyek.
Üdv :)) apum arra panaszkodott, hogy olyan, mintha az egyik szeme előtt fátyol lenne, ezért elment szemészhez (kettőhöz is) egyik se vette komolyan, mindkettő csak szemcseppeket írt fel neki.
Aztán megmérgelődött és elment egy nagyobb városba orvoshoz, ahol kiderült, hogy volt a fejében egy begyulladt valami, ami nyomta az egyik ideget, azért látott úgy.
Lehet, neked elég lesz egy szemüveg, de ha az se hoz javulást ne hagyd annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!