Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Folyamatos szédüléssel küzdök...

Folyamatos szédüléssel küzdök hónapok óta, mitől lehet? Nem forgó, hanem inkább olyan bizonytalanságérzet, mintha billegne a lábam alatt a talaj. Többi lenn!

Figyelt kérdés
Voltam már ezerféle kivizsgáláson: kardiológia, neurológia (ott MR), endokrinológia (cukor, inzulin, pajzsmirigy), gasztroenterológia (ott kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok, régebben voltak emésztési gondjaim is, azok a diétától elmúltak, de a szédülésem "visszamaradt", ha egyáltalán az érte a felelős, ezt sem tudom). Bárkinek esetleg bármi ötlete, hogy merre lenne érdemes tovább menni? Én még gondoltam valamilyen fertőzésre esetleg, de más ötletem tényleg nincs :( Ha bárkinek, bármi javaslata lenne azt nagyon megköszönném!!! Egyébként 27 éves nő vagyok.

2020. júl. 6. 20:32
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igy fog “helyre jonni”. :) ket het mulva mutenek. De nagyon regota szedem es eddig nem okozott ilyen panaszt. Tehat meglepodnek, ha hosszu ido utan kezdett volna el panaszt okozni....
2020. júl. 11. 20:41
 22/31 anonim ***** válasza:

hooray!:) sok sikert a mutethez!

szerintem siman lehet, hogy most jelentkeznek eloszor mellekhatasok mêg akkor is, ha sokaig nem volt semmi tole.

legyen sikeres a mutet es hatha a gyogyszer elhagyasaval megoldodik minden!:)

2020. júl. 11. 21:35
 23/31 A kérdező kommentje:
A kardiológusom is ezt mondta. Bizakodunk... ha nem is amiatt van teljesen, de szerintem olaj a tűzre... mert rettenet alacsony a vérnyomásim reggelente. Tehát van h 84/60 meg ilyenek... mondjuk vékonyka is vagyok eléggé, de azért ez akkor is brutál kevés. tehát tuti h nem segít...
2020. júl. 11. 21:49
 24/31 anonim ***** válasza:
Hello jobban vagy azóta? Elmúlt a szédülés?
2021. jan. 27. 20:28
 25/31 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Most láttam csk, hogy kérdeztél, ne haragudj... háát most egy jó darabig egyre jobban voltam. Már gyógyszermentes vagyok a műtétemnek köszönhetően, de a fránya szédülés csak kitart... :( Most már nem annyira elviselhetetlen, mint volt egyébként, meg valamiért pont most az utóbbi pár hétben kezdett egy kicsit romlani, nem tudom miért. Tudom egyébként kötni a kimerültséghez is, mert amikor kimerültebb vagyok, akkor mindig rosszabb. Tehát igyekszem sokat pihenni, eleget mozogni, enni, inni rendesen, vitaminokat szedek ésatöbbi. :) tehát egyelőre ennyi
2021. ápr. 22. 17:06
 26/31 anonim ***** válasza:
És mi volt az oka a szédülésnek?
2021. ápr. 22. 17:12
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem derült ki... Tehát, ahogy írtam, sajnos most is van néha. Fogalmam sincs mitől.
2021. ápr. 22. 18:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a mostani helyzet miatti szorongás is hozzá járult.
2021. ápr. 22. 18:13
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem igazán szorongtam mostanában semmin, szerintem eleve nem ilyesfajta problémából indult ki a dolog. Az, hogy miből indult ki, azt nem tudom. Sokáig most jobb volt, most néha megint kicsit rosszabb, nem tudom mitől.Ugyanaz az érzés, mint azelőtt. Nemigen tudom megfejteni, hogy mi lehet az oka... :/
2021. ápr. 22. 18:44
 30/31 anonim ***** válasza:
Azért jobbulást, ha javul az állapotod vagy kiderül mi okozza, írd meg itt légyszi!
2021. ápr. 22. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!