Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért em viselik az emberek a...

Miért em viselik az emberek a buszon a maszkot?

Figyelt kérdés
Csak amíg felszállónak...
2020. jún. 7. 09:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%
Mert tudják, hogy felesleges
2020. jún. 7. 09:26
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem törődnek magukon kívül senki mással.
2020. jún. 7. 09:27
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Mert csak a számukra kényelmes szabájokat tartják be.
2020. jún. 7. 09:36
 4/23 anonim ***** válasza:
56%

Szabolcs megyében élek,már elege van mindenkinek. Az ismerősi körömben és az ismerősi köröm ismerősi körében sem volt egyetlen megbetegedés sem. Nagyon túl lett tolva hogy pestis komolyságú világjárványnak állították be,még az influenza szezon alatt is komolyabb megbetegedések voltak erre.

Bohózat ami megy még mindig

2020. jún. 7. 09:43
 5/23 anonim ***** válasza:
48%

"Mert tudják, hogy felesleges"

Honnan tudják? Csináltattak tesztet és biztosan tudják, hogy nem tünetmentes vírushordozók, így nem fertőzhetnek meg másokat? Ha nem így van, akkor csak ostobák és felelőtlenek.

2020. jún. 7. 09:43
 6/23 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó: nem, hanem mert ez a bohóckodás a maszkkal nem véd semmit. Biológus vagyok, nem holmi proli, mint te, hogy elhigyjem, amit az m1-en mondanak :) hord a maszkot, ha annyira akarod, de hagyd békén a normálisakat, akik nem ülnek fel erre a baromságea
2020. jún. 7. 09:46
 7/23 A kérdező kommentje:

6-os, lehet h biológus vagy, de a válaszod alapja n valami mégiscsak hiányzik belőled.

Én egy kérdést tettem fel, te pedig személyeskedsz az előtted szólóval..

2020. jún. 7. 09:49
 8/23 A kérdező kommentje:
Nekem volt és van az körömben beteg... Én maszkban és kesztyűben megyek boltba még mindig...
2020. jún. 7. 09:50
 9/23 anonim ***** válasza:
46%
Úgy válaszolok, ahogy ő tette. Felesleges ezen picsogni. Amíg nem hordta senki a maszkot, addig sem volt több megbetegedés, nem tűnt fel? :) Párom orvos, megyeszékhelyen, nem volt a kórházban koronavírusos, a környező megyeszékhelyenen sem, viszont az influenza szövődményeibe hetente min..3-an meghaltak (nem voltak koronavirosook). Nem ártana egy pici két tanulni is, nem fog megartani
2020. jún. 7. 09:53
 10/23 anonim ***** válasza:
50%
#6-os, lehet, hogy biológus vagy, de mégsem megy a higgye-hagyja párosítás, valamint a hord-hordd közti különbség. Egy ilyen magas végzettségűtől elvárható lenne.
2020. jún. 7. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!