A spirituális emberek miért viselik jobban a kisebb betegségeket?
Figyelt kérdés
Pl nátha influenza2018. jan. 30. 11:10
1/7 anonim válasza:
Ilyen megfigyelésem nekem nincs, de tegyük fel, hogy jobban viselik. Talán az elfogadás miatt. Aminek ellenállsz, azt erősíted.
3/7 anonim válasza:
Mert elfogadják, hogy ez van. Nem esnek kétségbe tőle, meg nem katasztrofizálják a helyzetet. Plusz pozitívan gondolkodnak, ami az immunrendszert is erősíti, nem szoronganak és így előbb meg is gyógyulnak, kevesebbszer lesznek betegek. Pl. én nem félek a megfázásos betegségektől így nem is szoktam elkapni őket, ha igen könnyen túlesem rajtuk. A hasmenéses hányásos betegségektől viszont rettegek. El is kapom minden évben.
4/7 anonim válasza:
En sem figyeltem meg ilyesmit. Ha meg magambol indulok ki, akkor marhasag az egesz :)
5/7 anonim válasza:
A spirituális ember elfogadja a 'felsőbb hatalom/hatalmak' létét.
Ha hiszi, vallja fesőbb hatalom létét, akkor a számára más módon magyarázhatatlant annak számlájára írja.
Ha valaki szerint felsőbb hatalom dönti el a vele történést, akkor el kell fogadnia, hiszen ellene kűzdeni eleve vesztésre ítélt.
"Isten akarata és büntetése" voltak a középkori emberek szemében a nagy - és sok ember halálát okozó járványok, ezért aztán nyugodt szívvel öntötték közben is szemetüket, szennyüket, fekáliájukat az utcára.
.
Ha kívülálló erők okoznak valamit az ember életében, azt belenyugvással kell elfogadni.
7/7 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján sokkal rosszabbul viselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!