Barna szemű emberek kevésbé viselik el a fizikai fájdalmat mint a világos szemszínűek? (tudományos kutatás)
Aki nem tud angolul rendesen, az ne is válaszoljon!
Eye color may reveal your pain tolerance (more darker your eyes means less pain tolerance)
A tanulmányt linkeld, ne a zanzásított bulvárcikkeket! Ebből semmi nem derül ki. Az sem, hogy miként kísérelték meg eliminálni a többi befolyásoló tényezőt.
Egyébként eleve az baromságnak tűnik, ahogy besorolták a szemszíneket a világosba és a sötétbe, hisz a barna nem feltétlenül sötét szemszín, ahogy a kék sem világos. Ezernyi árnyalata van mindegyiknek. A hazel (mogyoróbarna) például kifejezetten világos.
Az egyéni következtetéseid is nettó baromság kategóriába mennek. Japán például szerinted a tudományos eredményekben tekintetében hogy áll?
A Föld lakosságának 94%--a barna szemszínnel született, ez a kommersz vagy tucat standard szemszín.
EZÉRT: az állítás természetesen csak fehérekre, azaz csak európaiakra vagy európai leszármazott emberekre értelmezhető.
Tehát a kék szem gyakoribb a férfiakat tekintve, azaz férfiasabb, férfiakra JELLEMZŐBB tulajdonság.
Link a tudományos kutatáshoz: [link]
:D
Hol írtam, hogy milyen színű a szemem?
Esetleg azt is meg tudod mondani, hogy milyen ruha van rajtam?
Milyen nemű vagyok?
Menj, játssz magaddal, nem megy még sem a vita, sem a tudományos érvelés (sem a normális hivatkozás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!