Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A csúnya emberek hogy viselik...

A csúnya emberek hogy viselik a hétköznapokat?

Figyelt kérdés
Én például nagyon rosszul. Az élet minden területén hátráltat a külsőm. Nagyon kellemetlen, ha emberek közé kell mennem, legszívesebben a föld alá süllyednék. A többi csúnya ember hogy éli az életét? Van, aki képes így boldogságra?
2017. okt. 20. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez én vagyok munka közben.

[link]

2017. okt. 20. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom ki mit gondol.
2017. okt. 20. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb ember (kinézettől függetlenül) nem azzal tölti az idejét, hogy saját magán és a külsőjén gondolkozzon, hanem teszi a dolgát, csinálja a feladatait, elfoglalja magát valamivel.

Úgy tényleg nem lehet élni, ha valaki mindig saját magán gondolkozik.

2017. okt. 20. 11:49
 4/10 akarkizoltan56 ***** válasza:

Nyugi

Nincsen csúnya ember

Csak keveset ittál :) ;)

2017. okt. 20. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Attol hogy valaki nem szép még lehet egy nagyon rendes ember.
2017. okt. 20. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
nyugi nagyon sok csúnya ember van a világon, az emberek többsége csúnya... de ettől még lehetsz igényes, kedves, okos, gazdag stb... jó frizura, előnyös ruhák (ha nincs pénzed turizz), tisztaság és ápoltság sokkal fontosabb, minthogy görbe-e az orrod, vagy nem. a csúnya külsőn is lehet javítani...
2017. okt. 20. 14:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Előző jól írja. Lány vagy amúgy?

Szerintem ha valaki ápolt, akkor már nem lehet olyan csúnya.. Adni kell magadra és kész.😊

2017. okt. 20. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

fejezzétek már be ezt,hogy "nincs csúnya ember".. de igenis van. itt vagyok pl én. folyton megkapom, hogy "hogy nézel ki", "de csúnya vagy" stb. pedig nem kevés időt töltök reggel is azzal, hogy a maximumot hozzm ki magamból, de a fejem szerkezetét akkor se tudom megváltoztatni, bármilyen ápolt vagyok..

a kérdésre válaszolva pedig,rosszul viselem. önbizalom hiányos vagyok, nagyon gátlásos, visszafogott és ezek miatt a közösségi életem se túl fényes... igazából várom azt a pillanatot amikor már sikerül tennem mások véleményére, úgy hátha könnyebb lesz.

2017. okt. 20. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csúnya vagyok.

Ahogy öregszem, egyre kevesebbet vagyok emiatt szomorú, inkább tényként kezelem.

Egyrészt, van ennél nagyobb problémám, másrészt, mással próbálok érvényesülni (az eszemmel, az érdeklődésemmel, a szorgalmammal és a kitartásommal).

Minél több tudás szerzésére törekszem, hogy jó szakember válhasson belőlem.

2017. okt. 21. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
En is kenhetnek magamra egy tonna sminket, oltozhetnek csinosan de az mar nem en lennnek. Csunya is vagyok es troger is. Ahogy oregszem, en is folyamatosan szokok hozza. Tisztaban vagyok a kinezetemmel es nem varom mar, hogy egy reggel valami modell nezzen vissza a tukorbol. Regebben rendesen szenvedtem meg 2 orakig vakoltam a fejem minden nap... na errol leszoktam. Rusnya vagyok, de legalabb egyedi!
2017. okt. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!