Az egyik fülemre tompábban hallok a fülzsírtól, itthon mit tudok ez ellen csinálni?
Eddig mindig elmentem kimosatni ha úgy volt,most ugye nem tudok,legutóbb ősszel voltam,mostanra megint kezdett "elszabadulni".
Nem vészes egyáltalán,csak zene hallgatáskor már pont észrevehető és idegesít,ahogy az egyik oldalon tompább a hangzás
A külső részt tisztítottam zsepivel és hát,véletlen jobban benyúltam és beljebb toltam egy kis cuccot,azóta ilyen.
Láttam ezeket hogy gyertya,meg paraffin,nem tudtam dűlőre jutni,hogy most jók vagy nem,mindenki mást ír
Meg ezeken kívül van még valami?
Oke. Elhiszem neked, hogy lehet otthon mosni. Na de honnan tudod, hogy nem lyukas a dobhártyád? :). Vagy honnan tudod, hogy minden távozott? Van műszered hogy belenézz?
Parafin olaj valóban olyan érzés, mintha jobban dugulna, de feloldja a fülzsírdugót és ha mosni is akarod könnyebb lesz tőle. Orvosok is ezt ajánlják..kérdezz meg egyet..
Hát nem tudom mekkora az adag,de arra elég,hogy zavaró legyen,vagyis mert voltam olyan figyelmetlen,hogy beljebb toltam. Volt már ennél rosszabb is,főleg mikor legelőször kellett elmenjek kimosatni,az évek alatt összegyűltet. Hirtelen nem hittem a szememnek mi jött ki. És utána az a hallás te jó ég.. Minden éles,ropogós. Ahogy letettem a kulcsot az asztalra,a harmonikaajtó,ahogy folyik a víz a csapból.. :-D Bárcsak megint átélhetném
Amúgy reggel ahogy csináltam ezt,hogy befogom az orrom és próbálom kifújni a levegőt az kidugította,de még mindig érezhető hogy ott egy gyurma,kicsit olyan nyomós érzés
Holnap akkor,először kipróbálom az olajat,aztán ha úgy van akkor víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!