Mien be öntés jó székrekedés ellen itthon hogy kell csinálni ilyet 13 évesnek beöntést csak nincs olyan készletem mivel SOS?!?!?!?!?!?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 21:08
1/6 anonim válasza:
egyél aszaltszilvát, vagy hashajtót.
csak úgy magadtól ne adj beöntést
2/6 anonim válasza:
egyél szilvát tejjel :D
de amúgy a kávét hallottam,h jó beöntésnek,de egyedül szakértő nélkül ne állj neki,mert sztem bajod is lehet belőle.
3/6 A kérdező kommentje:
az aszalt szilvától miért lesz hasmenésem
de olyan válaszokat kérek hogy a kérdésemre válaszoljanak
2011. márc. 7. 21:15
4/6 anonim válasza:
Székrekedésre bármilyen (és nem MIEN) beöntés megfelelő, a közönséges langyos víz is.
Rossz hírem van: eszközök nélkül - akármilyen ügyes vagy- nem fog menni a dolog. Szerezni kell pl. gyógyszertárból irrigátor szettet, mint pl. ez: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
köszi
2011. márc. 8. 14:25
6/6 anonim válasza:
Zuhanyrózsával teheted meg. Letekered a fejét, beálítasz egy kellemes hőmérsékletű vizet és ha felfelé tartod kb. 3cm re spricceljen. Odaszorítod a popódhoz, annyi vizet engedsz be, hogy még ne fájjon. Ezután irány a wc. Ezt tanácsos 2X, 3X elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!