Mit csináljak? (székrekedés)
2. jót írt, dugjál fel egy kúpot, az segíthet.
Amúgy az nagyon gáz, ha ilyen sokáig nem kakil valaki. Miket eszel, ember? Vagy inkább miket nem?
Semmiképp se hashajtózz, mert szétrepedhet a végbeled, hisz van egy elég kemény akadály, kettő: "meghalnál" a fájdalomba, míg kinyomod (tapasztalat).
Alulról próbálkozz lazítani a cuccost, de ennyi idő után én inkább dokihoz mennék, mielőtt nagyobb baj lesz belőle.
"amit egy normál ember"
Csak lehet, hogy épp te nem vagy "normál" ember. Nem sértésnek szántam. Régen én is "normálisan" táplálkoztam, és állandóan emésztési problémáim voltak - leszámítva a sárgabarack szezont:) Volt, hogy 4-5 napig nem székeltem, tudom, milyen rossz érzés.
2 éve vega vagyok, azóta sokkal több rostos kaját szem - növények ugyebár dögivel -, és fehér liszt helyett teljes kiőrlésű gabonát használok, meg több olyasmit, mint zabpehely, árpa, stb.
Most nem azt akarom mondani, hogy ne egyél húst - bár vérbeli állatvédőként ezt tenném:) -, csak azt, hogy lehet neked is sokkal többet kellene innod, meg rostban gazdagon táplálkozni. Akárhányadik voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!