Az egyik fülemre tompábban hallok a fülzsírtól, itthon mit tudok ez ellen csinálni?
Eddig mindig elmentem kimosatni ha úgy volt,most ugye nem tudok,legutóbb ősszel voltam,mostanra megint kezdett "elszabadulni".
Nem vészes egyáltalán,csak zene hallgatáskor már pont észrevehető és idegesít,ahogy az egyik oldalon tompább a hangzás
A külső részt tisztítottam zsepivel és hát,véletlen jobban benyúltam és beljebb toltam egy kis cuccot,azóta ilyen.
Láttam ezeket hogy gyertya,meg paraffin,nem tudtam dűlőre jutni,hogy most jók vagy nem,mindenki mást ír
Meg ezeken kívül van még valami?
hagyjad békén és ne dugdoss és csöpögtess semmit a füledbe ha jót akarsz, mert nem játék.
Ha ennyire zavar, hangkezelőben az egyik oldali hangszóróra, adj +0.1 dB-t.
Fülspray? Ez feloldja a zsírt a fülben folyékonnyá teszi.
Én ilyent használtam egyszer: [link]
Egész életembe nem használtam piszkálót,mindig is érzékeny volt a fülem majd szerintetek pont most kezdek el belepiszkálni?
A sprayt akkor kipróbálom
Vegyél a patikába parafinolajat és egy pipettát meg vattát. A parafinolajból csepegtess egy kicsit a füledbe és a vattát rakd a füled elejébe, hogy ne jöjjön ki a parafin olaj azonnal vagy az oldaladon feküdj. A parafinolaj feloldja a fülzsírdugót. 1-2 nap és rendben leszel.
Vízzel ne mosd, mert ha nem jön ki elsőre akkor a fülzsír megtagad a víz hatására. Fürdésnél is kerüld a vizet a füled körül.
Ilyen spréket ne fújj be, nem fognak érni semmit, csak jobban fog dugulni.
A fulgyertya se jó.
Na bát képzeljétek így reggelre sokkal rosszabb lett,most már eldugult kb..
De jó
Hát így tényleg nem tudom mit csináljak
Gondoltam a fecskendőre is de kockázatos
Nem tudom hol találhatnék egy orvost aki ilyenkor is megcsinálná
Nem kockázatos a fecskendő, ha nem dugod mélyre a hegyét. S egyenletes, lassú nyomással nyomod a végét.
Amúgy részvétem, nincs borzasztóbb, idegesítőbb dolog, mint hogy eldugul a fül :(( Legalábbis számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!