Az egyik fülemre tompábban hallok a fülzsírtól, itthon mit tudok ez ellen csinálni?
Eddig mindig elmentem kimosatni ha úgy volt,most ugye nem tudok,legutóbb ősszel voltam,mostanra megint kezdett "elszabadulni".
Nem vészes egyáltalán,csak zene hallgatáskor már pont észrevehető és idegesít,ahogy az egyik oldalon tompább a hangzás
A külső részt tisztítottam zsepivel és hát,véletlen jobban benyúltam és beljebb toltam egy kis cuccot,azóta ilyen.
Láttam ezeket hogy gyertya,meg paraffin,nem tudtam dűlőre jutni,hogy most jók vagy nem,mindenki mást ír
Meg ezeken kívül van még valami?
Én is utálom főleg hogy nem bírok meglenni zene nélkül ez meg teljesen elrontja
És jobb ha magamnak csinálom vagy mondjuk ha anyámra bízom?
csak úgy szólok hogy nekem nemrég a víztől volt középfültő gyulladásom.
ezt figyelembe véve rakjatok a füledbe vizet.
#14 Szerinted az orvosnál mivel mossák ki a füled???
Elárulom: Sima csap vízzel!
"nagyon óvatosan te is megpróbálhatod gyógyszertárban kapható kis műanyag fecskendővel átmosni"
Igen. Viszont az orvos belenéz előtte. Ha lyukas a dobhártya nem lehet vízzel. Akkor más módszert használnak. És utána is belenéz miután kimosta, hogy teljesen eltávolitotta-e, különben gyulladás lesz. Ráadásul ők nem kos fecskendővel csinálják. A kis fecskendővel nem érsz el akkora erőt, hogy a víz a fülzsírdugó mögé menjen és kilökje azt.
Nem szabad otthon próbálkozni, mert komoly károsodás is lehet.
Parafinolajat csepegtess az tudja csak feloldani. Ha felhívnád a fülészt ő is ezt mondaná, felesleges lepontozni.
"Nincs mit veszítened"
Van. Hallás károsodás. Megsüketülés.
Amúgy tessék, más sem "süketült" meg az otthoni fülmosástól:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__103..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!