Az előírtnál több Magne B6 álom tablettát vettem be! Lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és sajnos a szakításom óta alváshiányban szenvedek. Ott tartok hogy a napi 2-3 óra alvás az már nagy öröm.. 2 hónapja tart sajnos és hiába szedem már 3 hete ezt a “gyógyszert” nem segít. Mérgemben bevettem nemrég egyszerre 6 db-ot. Lesz tőle valami bajom?2019. dec. 10. 20:16
1/9 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót.
Egyébként meg ne vegyél be ennyit, nem egészséges.
Próbáld meg lefárasztani magad, tornázz esténként, könnyebben elalszol. :)
2/9 anonim válasza:
Betegtájékoztató mit ír a túladagolásról?
3/9 A kérdező kommentje:
“Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!” Csak sajnos ennyit ír.
Heti 3-szor járok konditeremben és az iskola is nagyon lefáraszt mint agyilag mint testileg. Sajnos hiába vagyok piszkosul fáradt nem megy ez az alvás dolog:(
2019. dec. 10. 20:41
4/9 anonim válasza:
Nem valószínű. Esetleg lesz egy kis hasmenésed. A Magne B6-ban található magnézium lactát nem éppen a legjobban felszívódó magnézium fajta. Ráadásul ha nem extra,akkor nincs is benne túl sok magnézium. A legtöbben napi 1000 mg-ot elszoktak tűrni mellékhatások nélkül.
5/9 anonim válasza:
Összetevők
Magnézium (50 mg), B6-vitamin (0,7 mg), Komlótoboz natív kivonat (45 mg), Citromfű natív kivonata (40 mg).
Tehát egy alkalommal, semmi bajod nem lesz. Tartósan viszont nem ajánlott nagy adagot szedni.
6/9 anonim válasza:
Fosol.
A magne b6-ból eleinte nekem is napi 3 kellett, annyira ki volt ürülve a szervezetemből.
A dm-es magnézium viszont napi 1-el 2-3 hónap alatt rendbe tette.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!!
2019. dec. 10. 21:21
8/9 Ignis Subdialis válasza:
A MagneB6 álom tablettának magnézium-citrát a hatóanyaga, a sima MagneB6-nak magnézium-laktát, ami nem ugyanaz, bár a hivatalos álláspont szerint mindkettő jól felszívódik. Ha bárminek is felerősödne a hatása a "nagy" mennyiség miatt, az max. a komló lehet, de bőven nem a veszélyes kategória az se. Magnézium-citrátból származó 300 mg magnézium az még a napi szükségletet sem éri el, ráadásul mivel tabletta, ezért csak szakaszosan érkezik majd meg a bélbe és így elnyújtottan szívódik fel. Szóval no para. Inkább para az alváshiányod halmozódása. Sportot és/vagy valamilyen relaxációs technikát megpróbálhatnál, de egy valamilyen önismereti tréning is tuti segítene.
9/9 anonim válasza:
Az alváshiány öl, butít, nyomorba dönt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!