Ezt már másodjára tapasztalom meg, hogy tegnap amikor lehunytam a szemem, és próbáltam aludni 5 perc után azt éreztem, hogy nem bírom ki nyitni a szememet, de így azt éreztem, hogy nem tudok felkelni meg hogy nem fogok?
Figyelt kérdés
De sikerült kinyitni a szememet. Olyan volt, mintha az akarat erőm elhagyott volna. Mintha enyhe mérget kaptam volna, és aznap még rémálmom is volt. Ha valaki élt már át ilyesmit, akkor írja le nekem kérem.2019. okt. 26. 17:14
1/5 anonim válasza:
Elalvasnal az agy blokkolja a mozgast (hogy amikor pl almodban szaladsz valojaban nem mozog a labad)erröl tudatosan normal esetben nem tudunk.
Aki ilyenkor tudatanal van az alvasparalizisek közr tartozik ahogy pl az alvajaras is.
Agyhullamok zavarai
3/5 A kérdező kommentje:
#2 -es Pont ez volt velem, semmimet nem tudtam mozgatni kivéve a szememet ... Azt próbáltam kinyitni
2019. okt. 26. 17:22
4/5 anonim válasza:
Itt ott előfordulvelem is de ez normális
5/5 anonim válasza:
Rossz érzés nagyon, de szerencsére nem tart sokáig. Ha ne adj Isten legközelebb újra lesz ilyen, akkor tudod,hogy semmi gond nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!