Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen gyakran nagy wc-ztek?...

Milyen gyakran nagy wc-ztek? Én csak kétnaponta! Ez egészséges?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom nem wc-zem minden nap. Hanem van mikor kimarad egy nap. Van hogy egymás után két nap is wc-zek, de általában 2 naponta.

2019. szept. 15. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Ne higgy annak, aki azt írja, hogy napi 1 a normális. Teljesen normális 2 naponta is.
2019. szept. 16. 02:18
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Napi 3tól heti 3ig normális.
2019. szept. 16. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát a napi 3 biztos nem normális.

Nem mellesleg elcsesz az életéből közel 6000 (!) órát erre pluszban.

2019. szept. 16. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 5-7 naponta járok
2019. nov. 18. 02:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért pontozták le a napi 3-heti 3 hozzászólásokat. Orvoslásban valóban ez számít normálisnak. Persze lehet itt +/- 1, de ez az etalon.

Én napi egyszer szoktam amúgy, főleg a délelőtti órákban/reggel. Napi kettő ritkább, de előfordult néha.

Kinek mi. Bátyám kétnaponta megy pl. Anyagcserefüggő.

Amíg nem kő kemény heti 1, vagy nem napi 4-5 híg addig jó vagy.

2020. júl. 21. 10:14
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
(Az anyagcsere nem a székelést jelenti)
2020. júl. 21. 12:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. Nem, de a kettőnek elég sok köze van egymáshoz. Van aki gyorsabban bontja le a bevitt kaját, van aki lassabban.

Nem hiába veszik ezt figyelembe pm működésnél, doki első kérdése gyakori-e s székelés.

2020. júl. 21. 15:58
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
Hiába bontja le gyorsabban, az csak annyit jelent, hogy hamarabb jön ki alul az, amit felül betett, de nem azt, hogy több vagy többször.
2020. júl. 21. 21:56
 19/19 anonim ***** válasza:

"Az anyagcsere (metabolizmus) egy orvosi és biokémiai fogalom, mely az élő szervezetekben végbemenő anyag-, energia- és információáramlást jelenti. A metabolizmus során a környezetből a szervezetbe, sejtbe kerülő tápanyagok lebomlanak, átalakulnak a sejt saját anyagaivá. A lebontó reakciók összességét katabolizmusnak, a felépítő reakciókat anabolizmusnak nevezzük. Az anabolikus és katabolikus reakciók együtt jelentik a metabolizmust."

Aki lepontozott mit érez?

2020. júl. 22. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!