Milyen gyakran nagy wc-ztek? Én csak kétnaponta! Ez egészséges?
Hát a napi 3 biztos nem normális.
Nem mellesleg elcsesz az életéből közel 6000 (!) órát erre pluszban.
Nem értem miért pontozták le a napi 3-heti 3 hozzászólásokat. Orvoslásban valóban ez számít normálisnak. Persze lehet itt +/- 1, de ez az etalon.
Én napi egyszer szoktam amúgy, főleg a délelőtti órákban/reggel. Napi kettő ritkább, de előfordult néha.
Kinek mi. Bátyám kétnaponta megy pl. Anyagcserefüggő.
Amíg nem kő kemény heti 1, vagy nem napi 4-5 híg addig jó vagy.
Hát.. Nem, de a kettőnek elég sok köze van egymáshoz. Van aki gyorsabban bontja le a bevitt kaját, van aki lassabban.
Nem hiába veszik ezt figyelembe pm működésnél, doki első kérdése gyakori-e s székelés.
"Az anyagcsere (metabolizmus) egy orvosi és biokémiai fogalom, mely az élő szervezetekben végbemenő anyag-, energia- és információáramlást jelenti. A metabolizmus során a környezetből a szervezetbe, sejtbe kerülő tápanyagok lebomlanak, átalakulnak a sejt saját anyagaivá. A lebontó reakciók összességét katabolizmusnak, a felépítő reakciókat anabolizmusnak nevezzük. Az anabolikus és katabolikus reakciók együtt jelentik a metabolizmust."
Aki lepontozott mit érez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!