Milyen gyakran nagy wc-ztek? Én csak kétnaponta! Ez egészséges?
Szerintem változó, biztos van valami alap megegyezés erről is, de szerintem ha nincs az embernek székrekedése, nem kell erőlködni vagy épp fordítva, naponta 3x nem megy a hasa stb., akkor nincs gáz.
Ha úgy érzed, nincs rendben, változtass az étrendeden, mozogj, ezek is befolyásolják nagyban.
Mindennap gyaloglok a suliba meg vissza 4 km-t. Ezen kívűl van, hogy tornázok vagy kutyát sétáltatok vagy görkorizom.
52 kiló vagyok 165 cm. Szerintem a súlyom jó.
És mindennap eszek egy almát minimum, vagy szőlőt. Rendszeresen reggelizek, ebédelek, vacsorázok.
Általában szendvicset eszek sok zöldséggel, mindig más felvágottal. Ebédre meg ugye főtt kaja.
Tehát szerintem egészséges vagyok, csak vannak akik napi 3x is nagy wc-znek és ezért ijedtem meg hogy nekem igazából 2 naponta kell csak. És hogy ez normális -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!