Aki nem beteg, az egészséges?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés a baráti társaságamban gyakran feljön, hogy abban az esetben, ha te nem vagy beteg, akkor egészséges vagy, vagy sem? Esetleg ennek van valami más szava, vagy magát a kifejezést nem értjük?2019. aug. 15. 01:40
1/13 anonim válasza:
Te és a kis barátaid biztos megmondják
2/13 anonim válasza:
😂😂😂 Aki nem ideges az nyugodt 🙄🙄
3/13 anonim válasza:
Te biztos beteg vagy ha ijen kérdést teszel fel.
4/13 anonim válasza:
Nem értem miért kell kigúnyolni a kérdést, teljesen jót kérdezett.
Kérdező, a WHO definíciója szerint az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség hiánya.
Ez így van szó szerint.
Üdv, egy egészségügyis
5/13 anonim válasza:
Az egészség nem pusztán a betegség vagy fogyatékosság hiánya, hanem teljes testi, szociális jólét.
Ez a WHO fogalma.
6/13 anonim válasza:
Ez ugyanaz csak el van fordítva a mondat tengelye :D
7/13 anonim válasza:
Vagy kihagytam a fogyatékosságot belőle, az hibádzik? Hát mi régen úgy tanultuk, ahogy írtam. Megjegyeztem mert aki kapásból nem tudta, azt kivágták óráról.
8/13 anonim válasza:
Bocsi, én nem láttam a te válaszod, csak a gúnyosan válaszolókat amit nem is értek ezért tudományoskodtam :D
9/13 anonim válasza:
Egyébként teljesen jó a te válaszod is. És dettó így volt nálunk is. Aki ezt nem tudta repült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!