Gerincferdülésem van, és lúdtalpam. Kihez kell menjek, hogy ezeket kezeljem?
Ha jól tudom, ezek nem visszafordítható dolgok.
20 éves vagyok jelenleg, általános iskolás korom óta van lúdtalpam. 2-3 éve felhívta a kozmetikusom a figyelmemet arra, hogy gerincferdülésem van, és valamit kellene csinálnom vele.
Nos, őszintén szólva néztem gyógytornás oldalakat, de mindenhol arra mennek rá, hogy fáj-e valamim. Nekem (szerencsére) még nem fáj semmim, de amikor belenézek a tükörbe látom, hogy a bal vállam lejjebb van egy picit. Nem sokkal, de én szabad szemmel látom. Talán a legnagyobb nehézség ami miatt eddig ért az az, hogy általában elcsúszik a pólóm, és nagyon hülyén tud kinézni.
Ülőmunkát végzek, ezért gondolom, hogy ezt fontos lenne kezelnem, illetve figyelnem rá. Sajnos a szüleim erre nem figyeltek kiskoromban, nekem meg fogalmam sem volt, hogy mit kellene kezdenem ezekkel a dolgokkal.
Szeretném ezeket a problémákat helyrehozni, most, hogy már van rá magamtól is lehetőségem. Ha helyrehozni nem is lehet, legalább megállítani, vagy minimalizálni szeretném a rosszabbodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!