Lábműtétem lesz holnap, ma fekszek be a kórházba. Ez kb mennyire hosszú? Az altatásról valamit mondjatok! (lent)
Figyelt kérdés
Egy csontkinövés van a bokám felett és nem tudom mennyi ideig fog tartani, félek, hogy kiszolgáltatott leszek és attól hogy hova kerül a tudatom .. légyszi segítsetek köszi:)2010. jún. 13. 13:08
21/25 A kérdező kommentje:
két hét múlva:) nem akarlak elkeseríteni nekem egy zöld "tartály" volt amibe kitisztult a seb mikor azt kiszedték kicsit fájt:D mivel tűröm a fájdalmat nem ordítoztam de picit fájt:D meglesz az is a nehezén túl vagy:) /unk
2010. jún. 15. 20:35
22/25 anonim válasza:
túlélem, sztem semmi lesz ahhoz képest, ahogy fájt most a lábam néha. Igen, a nehezén már túl, remélhetőleg
hja, azt mondták, hogy vszeg fájni fog, de már unom a "kutyasétáltatást" :D Ma már párszor kiment a fejemből, hogy olyanom is van, és landolt így már a fürdőszoba padlóján meg próbáltam már másik oldalt leszállni az ágyról... xD szóval az élmények megvannak.
23/25 A kérdező kommentje:
most jöttem haza kezelésről.. a doki lecseszett hogy nem állok rá.. úgyhogy már rá állok hétfőn lesz a kötözés szerintem már saját lábamon megyek be:D:D jobbulást ;´)
2010. jún. 16. 07:21
24/25 anonim válasza:
Mikor 3 ëves vtam mutottek, 8ig szamoltam..aztan akit kiutottek ugy aludtam
25/25 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyesmi volt csak nem kellett számolni:D
2010. nov. 10. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!