Lábműtétem lesz holnap, ma fekszek be a kórházba. Ez kb mennyire hosszú? Az altatásról valamit mondjatok! (lent)
Ha arra gondolsz, hogy álmodsz-e közben, akkor sztem nem! Engem 4x műtöttek már, ebből 3 két órás volt, és nem álmodtam. Inkább ahoz tudnám hasonlítani, mint mikor úgy alszol, mint akit agyonütöttek. Annyira hirtelen alszol el, hogy szinte nem is érzékeled.
Személy szerint arra emlékszem, hogy dumáltam a műtösökkel, és utána semmi! :-)
Üdv sorstárs :S
Engem is holnap műtenek, szintén a lábamat, csak nekem vastalanítás lesz. Engem is valószínűleg altatni fognak. Nem tom milyen lesz, eddig mindkétszer érzéstelenítésben történt. Én nagyon parázok :S De nem attól, hogy nem ébredek fel, hanem attól, hogy milyen lesz utána. Elég sokáig bent volt a vasam és mennyire fogom megérezni a hiányát utána... meg megint egy csomó vágás. brrr
Már vasárnap be kell feküdnöd? :S Az durva.
Sztem a műtét nem lesz olyan hosszú, maximum egy óra előkészítéssel meg visszavitellel együtt.
uhh, picit szétoffoltam. XD
Egyébként hol műtenek melyik kórházban?
13.32-es vagyok.
Nálam meg lehetett oldani, hogy édesanyám segített.
Nem tudom, hogy utána felkelhetsz-e, de ha nem, az egy kicsit kellemetlen. Engem gerincel műtöttek, és az ágytálazás nem volt egyszerű, főleg mert olyan tipus vagyok, aki fekve nem tud pisilni. :-(
De ne parázz, olyanok lesznek körülötted, akik értik a dolgukat.
Utána mosolyogni fogsz, hogy paráztál egy kicsit az egésztől! Reméljük ez lesz a legrosszabb élményed!
Mielőbbi gyors felépülést!
Köszönöm a válaszokat rendesek vagytok!!:)
Szolnokon a Hetényiben műtenek.. és én sem az miatt izgulok hogy valami bajom lesz hanem inkább hogy milyen érzés lesz "elájulni" :S:S
De most megnyugtattatok!
Sorstárs neked meg egy kalappal:D nem mondom hogy gondolok rád mert lehet nem bírok:Đ de majd szorítok!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!