Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lábműtétem lesz holnap, ma...

Lábműtétem lesz holnap, ma fekszek be a kórházba. Ez kb mennyire hosszú? Az altatásról valamit mondjatok! (lent)

Figyelt kérdés
Egy csontkinövés van a bokám felett és nem tudom mennyi ideig fog tartani, félek, hogy kiszolgáltatott leszek és attól hogy hova kerül a tudatom .. légyszi segítsetek köszi:)
2010. jún. 13. 13:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

nem kell félni,akik körül vesznek,azok értenek az emberekhez,és kedvesen fognak bánni veled,és azon lesznek hogy minnél jobban érezed magad

Egy ideig kiszolgáltatott leszel az tény,de ha utána meglátod az eredményét,akkor fogsz rájönni hogy megérte:)

És előre is sok sikert a műtéthez,ha tudsz utána,akkor majd írj beszámolót:)

2010. jún. 13. 15:17
 12/25 A kérdező kommentje:
Rendben:)) Hú első dolgom lesz leírni:D:D remélem leírhatom :PP Köszi szépen, szurkoljatok:))
2010. jún. 13. 15:45
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem, nem katéterre gondoltam, hanem ágytálra.

A katétert általában hosszabb műtéteknél szokták, de azt is már az elején, mikor már elalszik a páciens.

Legalábbis nekem ezt mondták, mert most megyek egy 4 órás műtétre (gerinc) és én katétert kapok!

Drukkolok neked!

2010. jún. 13. 16:41
 14/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)))) Haza érkeztem.. beszámolóm :

Azon a napon amikor a műtétem volt a szobatársammal kint voltunk a folyosón és vártuk hogy melyikünket hívják be elsőnek (kezével volt műtét) aztán meghallottam a nevem hogy várnak a műtőbe. Ekkor ideges lettem, kaptam egy ruhát amibe felöltöztem a fejemre tettek egy zöld sapkát betoltak a műtőig. Itt az előttem lévő nénit tolták ki, és megkértek fordítsam el a fejem.Betoltak a műtőbe megkaptam az infuziót és a következő párbeszéd hangzott el:

Altató orvos: Nem soká elalszol

Én: Mozog a lámpa:O

Altató orvos: a gyógyszer miatt..

Én: TE.. a fény is mozog..

És utánna bealudtam majd arra emlékszek hogy megkérdeztem : mennyi lett a meccs?:O

ekkor egy nevetés és újra megkérdezték hogy : HAHA mennyi lett a meeecs?:OOO

utánna betoltak a szobába itt magamhoz tértem.. és kb ennyi az altatás

Most is fáj a lábam egy kicsit zsibbad meg ég..

Köszönöm annak aki gondolt rám.. már nem félek az altatástól:)))

2010. jún. 15. 11:17
 15/25 anonim ***** válasza:

tegnapelőtti 16:40-es vagyok

Örülök, hogy sikeresen túl vagy rajta és simán ment minden!

Most már utána mosolyog az ember, hogy „ettől paráztam annyira?”, de azért akárki akármit mond, benne van az emberben a félsz, ez természetes!

2010. jún. 15. 17:14
 16/25 A kérdező kommentje:
Így igaz:) a legrosszabb az volt mikor kivették a csövet a lábamból:S:S .. de túl lettem rajta:) És mégegyszer köszönöm! :-))
2010. jún. 15. 17:32
 17/25 anonim ***** válasza:

Én meg a sorstárs vagyok. :) Örülök, hogy kiengedtek! :) Jobbulást neked, gyógyulj meg minél hamarabb!

Be lett hozva a gépem, azt hittem, ma már hazaengednek, mint anno a bokámnál másnap...

De most sokkal komolyabb műtétem volt, körülnőtte a vasakat a csont és faragni kellett.

2010. jún. 15. 18:46
 18/25 anonim ***** válasza:

hello:)

én meg az vok aki kérte h írj beszámolót:)

Nos, örülök hogy jobban vagy már:)Majd írj az első foci edzésedről:)

További jobbulást kívánok!:)

2010. jún. 15. 19:22
 19/25 A kérdező kommentje:

:)) Üdv sorstárs:D remélem azért nem bánkódsz az már egy jó ha ott a géped:)) és megedd a kórházi kaját nagyon fincsi:D xĐ jobbulást neked vigyázz magadra:D mikor engednek ki?

Köszönöm szépen neked:) majd arról is írok:D sőt az első biciglizésemről is:))

2010. jún. 15. 20:11
 20/25 anonim ***** válasza:

itt is tök jó a kórházi koszt :) szobatársamnak még az ágya is tök kényelmes XD nekem az nem annyira.

Hát, remélem, hogy csütörtökön. Doki azt mondta, vszeg akkor. Még tele vagyok csövekkel, azokat holnap kiszedik. A kis szilikonoktól, vagy miből vannak nem félek, de ami ki van vezetve attól nagyon parázok. XD picit úgy mozdítom a lábam és máris a plafonon vagyok.

Én azt várom, hogy ismét motorozhassak, nem érdekel, hogy mindez egy motorbaleset miatt van lényegében, de az örök szerelem marad és nem tudok, illetve nem is akarok róla lemondani.

Mikor szedik neked a varratokat? :)

2010. jún. 15. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!