Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el? Szeretném...

Hogyan altassam el? Szeretném lassan leszoktatni a cicivel valo altatásrol. Másfél éves a kisfiam és semmi hajlandoságot nem mutat.

Figyelt kérdés
Tudna egyedül aludni mert volt már rá példa de nagyon ragaszkodik hozzám, a nappali egy alvásánál is. éjjel sokszor felkel és olyankor nem tudok mást csinálni mint megszoptatom. Félek hogy már alig van tejem de ö akkor is cickézni akar majd ha teljesen elfogyott. Ha énekelni vagy mesélni kezdek, játéknak veszi vagy figyel, de hamar elunja és kéri hogy feküdjek mellé. Szoptassam és akkor perceken belül el is alszik. Nagyon félek hogy örökre elrontottam az alvását. Köszönöm ha tanácsot adnak. A drasztikus megoldásokat nem tudom elfogadni
2011. febr. 26. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs tapasztalatom, csak ötletem, hogy mi lenne, ha néhány este valaki más altatná. Egy ismerősömnek bejött az, hogy pár napra a nagymamánál hagyták a gyereket, ott persze nem volt cici, aztán valahogy otthon sem kérte. Többeknél pedig egyszerűen a gyerek fordult már el egy idő után a cicitől. Amúgy fogalmam nincs, a lányom még fél éves, de cicivel alszik, és sokszor ébred, úgyhogy engem is foglalkoztat a dolog. :)
2011. febr. 26. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
első vagyok. Egyébként napközben vagy reggel szopizik még? Egy ágyban alszotok? Nekem ritkán sikerül az, az éjjeli felébredésnél, hogy a cumit a szájába teszem, és szorosan mellé fekszem.
2011. febr. 26. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is így volt.Többször megprobáltam leszoktatni,de mindig kegyetlen sírás lett a vége,én pedig mindig megsajnáltam.Csak cicivel tudott aludni.És 23hónapos korában ujra megprobáltam.Elsoroltam neki melyik kis barátja nem szopizik már régen,ügyesek nagy kislányok,nagy kisfiuk.Mondtam neki anyának már kellemetlen és a tej is megromlott benne.Megértette.Én sem gondoltam volna,hogy ilyen egyszerű lesz.Nem tudom mennyire drasztikus de be is kenhetnéd valamivel a melled.Körömrágási elleni kenőccsel vagy sokan szokták ecettel.És mondod megromlott a tej.
2011. febr. 27. 00:08
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)elképzelhetetlen de bizom benne hogy beletörödik majd.az nagyon jo ötlet hogy elmagyarázzam neki hogy már nem friss a tejecske.és valameik nap egy varázsmondoka csodát müvelt:)hihetetlen volt kikerekedett a szeme ugy figyelt rá és amikor elérkeztem az eggyikhez,egyik percröl a másikra elaludt.

müködnek

cime:ciroka maroka(társ kiado)

2011. febr. 27. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!