Gyerekvállalás előtt vagyok. Most költöztem Debrecenbe, és sürgősen nőgyógyászhoz kellene mennem, hova mehetnék?
Szerintem bakteriális fertőzés alakult ki nálam a hétvégén. Semmit nem tudok az itteni ellátásról. Próbáltam utána olvasni, írnak OTI-ról meg EJK-ról, de ott vannak a Klinikák is meg a Kenézy Kórház... Valaki, aki már járatos Debrecenben, meg tudná mondani, hova kell mennem, kell-e időpontot kérni, hol látnak el ingyenesen?
Köszönöm előre is!
OTI=Bethlen utcai rendelőintézet. Ott végzik a debrecenieknek a terhesgondozást.
Egyébként meg Lactofeel tűzoltásnak. Csak Lactobacillus, ártani nem árt, de a bakteriálison segít.
Van is itthon lactofeel, alkalmazom. Köszi!
Valahol azt olvastam, kell beutaló és/vagy időpontkérés a Kenézybe. Ez igaz? De olyat is olvastam, ha kora reggel odamegy az ember, még aznapra adnak időpontot.
Mit javasolsz, hogy intézzem ezt? Menjek ki kora reggel, kérjek időpontot, vagy nem is szükséges, elég ha 11 után (amikor ráérek) odamegyek, és kivárom a sorom?
Az oti hivatalosan a Kenézy kihelyezett járóbeteg központja, de senki nem fogja így hívni :) Régen sztk volt, előtte és most is oti.
Én az otiba próbáltam időpontot kérni, de azt mondták csak debrecenieket fogadnak, menjek a Kenézybe. Ott viszont nem volt időpontfoglalás. Ha szerencséd van fogadnak, de úgy emlékszem ott van a tini ambulamcia ügyelet? szóval talán lesz redelés.
A Kenézybe a nem debrecenieket fogadják, így fogalmam sincs.
Az otiba kell időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!