Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyerekvállalás előtt vagyok....

Gyerekvállalás előtt vagyok. Most költöztem Debrecenbe, és sürgősen nőgyógyászhoz kellene mennem, hova mehetnék?

Figyelt kérdés

Szerintem bakteriális fertőzés alakult ki nálam a hétvégén. Semmit nem tudok az itteni ellátásról. Próbáltam utána olvasni, írnak OTI-ról meg EJK-ról, de ott vannak a Klinikák is meg a Kenézy Kórház... Valaki, aki már járatos Debrecenben, meg tudná mondani, hova kell mennem, kell-e időpontot kérni, hol látnak el ingyenesen?

Köszönöm előre is!

2017. szept. 19. 21:36
 1/8 anonim válasza:
100%
Ha van debreceni lakcímkárzyád, akkor oti, ha nincs akkor a Kenézy fogad. A klinikára akkor tudsz menni, he van beutalód vagy ottani fogadott orvosod, legalábbis a terhesgondozásnál korábban így volt.
2017. szept. 19. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm szépen! Egyelőre még nincs a lakcímkártyámon a debreceni cím. Akkor a Kenézybe menjek? Bemehetek bármikor? Vagy esetleg kell időpontot kérni? Be kell jelentkezni Tb kártyával információs pultnál? Leghamarabb holnap 11 után tudnék menni... Bocsánat, ha sokat kérdezek, de eléggé megijedtem ettől a fertőzéstől.
2017. szept. 19. 21:52
 3/8 A kérdező kommentje:
És az OTI minek a rövidítése?
2017. szept. 19. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

OTI=Bethlen utcai rendelőintézet. Ott végzik a debrecenieknek a terhesgondozást.

Egyébként meg Lactofeel tűzoltásnak. Csak Lactobacillus, ártani nem árt, de a bakteriálison segít.

2017. szept. 19. 21:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Van is itthon lactofeel, alkalmazom. Köszi!

Valahol azt olvastam, kell beutaló és/vagy időpontkérés a Kenézybe. Ez igaz? De olyat is olvastam, ha kora reggel odamegy az ember, még aznapra adnak időpontot.

Mit javasolsz, hogy intézzem ezt? Menjek ki kora reggel, kérjek időpontot, vagy nem is szükséges, elég ha 11 után (amikor ráérek) odamegyek, és kivárom a sorom?

2017. szept. 19. 22:08
 6/8 anonim válasza:

Az oti hivatalosan a Kenézy kihelyezett járóbeteg központja, de senki nem fogja így hívni :) Régen sztk volt, előtte és most is oti.

Én az otiba próbáltam időpontot kérni, de azt mondták csak debrecenieket fogadnak, menjek a Kenézybe. Ott viszont nem volt időpontfoglalás. Ha szerencséd van fogadnak, de úgy emlékszem ott van a tini ambulamcia ügyelet? szóval talán lesz redelés.

2017. szept. 19. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

A Kenézybe a nem debrecenieket fogadják, így fogalmam sincs.

Az otiba kell időpont.

2017. szept. 19. 22:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lányok! Életmentőek vagytok :)
2017. szept. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!