Van itt olyan egyedülálló nő aki bizonyos okok miatt egyedül vállalt gyereket?
Szerintem felesleges "igazi/egészséges" családmodellről beszélni 2017-ben Magyarországon.
A gyereknek az számít, hogy szeretetben és jó körülmények között, egészségesen nevelkedjen. Szerintem semmivel sem lesz boldogabb felnőtt egy olyan gyerek, akinek a szülei folyamatosan veszekedtek évekig akár előtte is, csak azért, hogy családban nevelkedhessen. Ha megvan hozzá az anyagi háttér, ha úgy érzed, elég erős vagy, és menni fog egyedül is, akkor szerintem nem probléma, ha valaki egyedül vállal gyereket.
(Én is egyedülálló anyuka vagyok, 2,5 éve nevelem egyedül a 4 éves gyermekemet. Mióta elment az apja sokkal nyugodtabbak és türelmesebbek vagyunk, én is, és a fiam is...)
Kérdező megértelek.
Ha tényleg bírnád egyedül lelkileg, fizikailag, anyagilag, akkor hajrá! És lehet boldogabb élete lesz, mintahol anyuka apuka együtt él, ahol álandó a megcsalás, veszekedés, kiabálás, pénz hiány.
Megkérdezhetem hány éves vagy? Nem sikerült normális párt találnod vagy nem is szeretnél?
Egyébként nekem is megfordult a fejemben.
A Jóisten küldte neked, nem véletlenül.
Hármónkat nevelt egyedül az anyukám, igaz nekünk meghalt a papánk nagyon korán, nem is ismertük. Csodálatos gyerekkorunk volt, pedig nem vetett fel minket a pénz, de senkivel nem cseréltem volna! Jó egészséget kívánok és erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!