Mit tegyek, ha anyam homeopatia-orult?
Szoval az van, hogy anyukam keptelen felfogni, hogy a homeopatia placebo. Szerinte ezt csak a gyogyszer gyarto cegek talaltak ki, stb.
Kb 1-2 evvel ezelott, mikor meg kisebb voltam, es nem tajekozodtam elegge a gyogyszerek kozott, meg engem is tomott homeopatias keszitmenyekkel. Volt egyszer hogy borzaszto allergias "rohamom" volt. Alig jutottam levegohoz, es ugy lelegeztem, mint aki a halalos agyan van, mindez pedig ejjel volt. En azon konyorogtem h hivjak a mentoket, de anyam azt mondta, "nem, majd a homeo. szer rendbehoz". Hat had ne mondjam, egyaltalan nem lettem jobban, sot! Annyira fulladoztam, hogy masnap el se tudtam menni kirandulni a barataimmal, pedig mar meg volt beszelve. Na en azota annyira ki vagyok erre a homeopatias baromsagra akadva, hogy ha meglatom mar messzirol a dobozat, egybol loknem le.
Megis joanyam a mai napig zaklat ezekkel a szerekkel, amikor beteg vagyok. Nagyanyam meg tamogatja. Multkor kishijjan lenyomott a torkomon egy homeogent. Szerencsere mivel mar nagyobb vagyok, van ugymond "szavam" a hazban, es azert barmit nem lehet velem csinalni, csak hat ertitek, idegesito elegge..
Elore koszonom a valaszokat! ;)
Nem érted... Függő lett vmitől...
De soha nem tudják annyira higítani mint amennyire kéne. Pl: egy nő természetgyógyász higított arzént kínálgatott, hogy milyen jó rákmegelőzésre meg az immunrendszernek milyen jó. Na erre mond, hogy csak "laktóz" . Anyám meg akarta volna venni, de sikerült lebeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!