Lilus2000 kérdése:
Van egy nagy anyajegyem, amivel soha nem volt probléma, csak kicsit száraz, ma megyünk bőrgyógyászhoz, anyám mondta, hogy lehet, hogy leveszik. Az milyen érzés? Fáj?
Figyelt kérdés
Be vagyok kicsit parázva....:$2014. márc. 3. 08:41
1/6 klopusz válasza:
Szia!
Nekem több anyajegyemet levettek már. Volt, hogy fagyasztották volt, hogy helyi érzéstelenítéssel csinálták. Egyik sem fájt akkor, inkább 1-2 óra múlva volt kis szúró érzés, de azt sem mondanám fájdalomnak (nekem a melltartó-vonalon illetve az oldalamon voltak).
Remélem, segítettem!
2/6 anonim válasza:
nem rögötn veszik le, most csak megnézik ha ugy itéli meg ajánlatos eltávolitani akkor arra kapsz másik idöontot. nekem műtéti uton táolitottak el egyet helyi érzéstelenitéssel. Mivel el van érzéstelenitve igy nem érzel semmit, utána kicsit kellemetlen amig benne van a varrat.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyonnagyon köszi:) csak azért paráztam, mert nekem az a terület mindig is érzékeny volt. Anyu mondta h lézer lesz valszeg. Azis ilyen?
2014. márc. 3. 09:18
4/6 anonim válasza:
Nekem távolítottak el lézerrel is és simán szikével is, az érzéstelenítő injekció fájt de utána már fájdalmat nem éreztem,párnapig eléggé fájt de hamar gyógyult a seb.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. márc. 4. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!