Anyám kapott tetanuszt antibiotikumot ( balkezén a mutató ujját vagta el) de nem húzodik le a kezéről a vöros csík ez miért van? Tavaly is ezzel a kezével volt baj és kapott tetanuszt.
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 19:21
1/7 anonim válasza:
ezt szerintem ne itt kérdezd, hanem hívd föl az ügyeletet.
2/7 anonim válasza:
A tetanusz az fogalmilag nem antibiotikum. Meg ezt az elvágtam az ujjam dolgot, nem kell szélsőségesen kezelni.
3/7 anonim válasza:
Szakember tudna pontos vallaszt adni
4/7 anonim válasza:
A tetanusz nem antibiotikum, viszont erre a problémára egy kiadós betadinos kötés és valódi antibiotikum kúra megoldás lenne.
Holnap reggel vissza a dokihoz!
5/7 anonim válasza:
Mire a vörös csík megjelenik, több nap is eltelik...vagyis anyukád nem futott orvoshoz....most csak várni lehet
6/7 A kérdező kommentje:
Megkapott mindent. Kapott tetanuszt meg még az mellé antibiotikumot is kapott
2015. jan. 23. 19:37
7/7 A kérdező kommentje:
Kettesnkometelo nem kezelem szélsőségesen a dolgot ok! És tudom tisztában vagyok h nem antibiotikuma tetanusz!
2015. jan. 23. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!