Fáj-e a vérvétel?
Tudom, hogy biztosan sok hasonló kérdés van fent. De kérlek válaszoljatok rá. 2 nap múlva megyek vérvételre, és nagyon félek, hiszen még sosem voltam. 1 max 2 ampullával vesznek le. De a vizsgálathoz állítólag egy is elég. Mennyire fáj, vagy rossz?
Köszönöm szépen a válaszokat, személyes tapasztalatokat. 14,5/L
A 17 éves válaszoló vagyok.
1.) nem dramatizáltam túl,én ilyen vagyok,előre megmondtam,hogy ez egyénfüggő.
2.) nyugodj meg,nem a fájdalomtól ájultunk el az utolsóval,hanem az izgalom,és az utána következő vérnyomás leesése miatt! :)
2 kémcsővel vesznek le minimum, megtudtam. Aztmondták a közeli ismerőseim, hogy nagyon gyors és abszolút nem fájdalmas. Mint egy szuri. Ne nézzek oda és pár másodpercen belül megvan. Aztán szúr egy kicsit, amikor rányomom a vattát. És ennyi. Remélem igazuk lesz.
Köszönöm a válaszokat, szívesen várok/látok még! :)
Köszönöm!!
Jelentem, túl vagyok rajta. EGYÁLTALÁN NEM VOLT VÉSZES. A szúrás alig alig fájt. Először megtalálták a vénámat!
Az idegesség miatt picit rosszul lettem de 1-2 perc fekvés után már semmi.
A szúrást csak érezni lehet, semmi több, mikor rányomják a vattát, az fájdalmasabb, sokkal (nekem még este is fájt és alig birtam behajlítani a kezem) fe akkor már a "túl vagyok rajta" érzés fontosabb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!