Fáj-e a vérvétel?
Tudom, hogy biztosan sok hasonló kérdés van fent. De kérlek válaszoljatok rá. 2 nap múlva megyek vérvételre, és nagyon félek, hiszen még sosem voltam. 1 max 2 ampullával vesznek le. De a vizsgálathoz állítólag egy is elég. Mennyire fáj, vagy rossz?
Köszönöm szépen a válaszokat, személyes tapasztalatokat. 14,5/L
Hú, képzeld, tőlem pár napja vettek vért. Talán életemben másodszor, annyira emlékszem, hogy az elsőt végigbőgtem... (kb. 4 éves lehettem).
Nos, most 21 vagyok... Nagyon ráparáztam, görcsöltem, minden bajom volt, és fájt, igenis fáj, felesleges azt mondani, hogy nem, de egyáltalán nem olyan vészes, nekem sokkal rosszabb volt a tudat, hogy ott egy tű van, mint maga a szúrás fájdalma.. Egyébként nekem a szúrástól kezdve egész nap fájt és érzékeny volt ott a karom, de úgy megkönnyebbültem, hogy nem érdekelt! Tényleg megéri néha megcsináltatni. Gondolj bele, sok fájdalomhoz képest semmi, pl. Ha megvág a papír brrrr. De azt nem javaslom, hogy odanézz. Legyél bátor!
Én 7 éve 3 havonta járok, nem mondom, hogy a kedvenc időtöltésem :D, de csak egy pillanatra kellemetlen.
Én azt tapasztaltam ki, hogy ha nézem, akkor kevésbé fáj.
Én még soha nem éreztem a tűt, meg azt se, ahogy kihúzzák.
Egyedül a beszúrást.:)
Ez nyugtató, valamelyest. Engem azzal ijesztgetnek, hogy feszíteni fog a tű bennem.
Ha előtte fél liter vizet megiszok, lefolyik pár mp. Alatt? :) Köszönöm egyébként a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!