Szülés után mennyi pénz adtok ti az orvosnak, szülésznőnek, nővéreknek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 17:14
1/10 anonim válasza:
Csak az orvosnak adtam 2009-ben 30.000.-
2/10 anonim válasza:
Amennyit a bolti eladónak, hogy kiszolgált, vagy postásnak, hogy kihozta a levelet, stb.
Bár ha egy olyan orvosnál szülnék akinek nincs állása, és semmi bevétele, akkor talán megsajnálnám és adnék pénz a munkájáért.
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig körülbelül 20ezer ft-nél tartok mert magánrendelésre járok.34 hetes kismama vagyok. Én is csak az orvosnak gondoltam adni,de sokan mondják még szülésznőt is választanak!!
2014. júl. 4. 17:32
5/10 anonim válasza:
Miért kéne adnod? Ez a munkája a kötelessége. Akkor minden alkalommal adsz a főnöködnek pénzt, ha kifizet, vagy majd a gyerek tanárának, mert tanítja a suliban?
6/10 anonim válasza:
Ha ügyeletesnél szülsz, akkor nem kell pénzt adni. Ha meg fogadsz orvost/szülésznőt, akkor a megbeszélt összeget.
7/10 anonim válasza:
Semmit. Az a dolga, azért fizetik, én pedig azért fizetem a TB-t. Ha bármit elszúr, akkor úgy beperelem, hogy csak úgy zörög.
Ha magándokihoz mégy, aki fix pénzt kér az ellátásért, akkor pedig még egy gonddal kevesebb.
8/10 anonim válasza:
Énis úgy gondolom,hogy minek adnánk pénzt? Ezt anno vki nagyon elb...ta,és jó divat lett belőle!
A mai világban így is nehéz mindent megvenni a bébinek,nemhogy még külön előteremteni a dokinak!
9/10 anonim válasza:
első vagyok,én is magánorvoshoz jártam végig,alkalmanként 4ezret hagytam ott,ennél az orvosnál szültem (császár)
10/10 anonim válasza:
Miért nincsen fizetése?? Egy köszönöm és kéz fogás! A sok hülye miatt tartunk ott, ahol most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!