Szülésznőnek mennyi pénzt illik adni?
Figyelt kérdés
Nem fogadott szülésznőnek, hanem az éppen szolgálatban lévőnek.2014. jún. 12. 10:35
1/12 anonim válasza:
Amennyi nem viseli meg a családi kasszát. Én 10 és 30 között gondoltam. Aztán kiderült, h a fogadottnak szoktak adni 40-50-et felénk, úh inkább kerestem egyet.
2/12 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott szülésznőm,és mivel műszakváltás volt,két szülésznő is volt velem.Így egyiknek sem adtam semmit. Igazából szülés után nem is láttam egyiket sem a 3 nap alatt míg bent voltam.
3/12 anonim válasza:
Én sem fogadtam, hanem az éppen ügyeletes volt mellettem. 10-20 körül akartunk neki adni (attól függően, hogy mennyire kedves), de egy akkora bunkót sikerült kifogni, hogy egy fillért sem kapott. Pedig ott volt a zsebünkben a pénz. Szóval szerintem attól függ, hogy mennyire normális.
4/12 anonim válasza:
30.000-et adtunk,ott fogadtuk fel szülés alatt.
5/12 anonim válasza:
Semennyit. Ez a munkája. A postásnak adsz mert kihozza a levelet?
6/12 anonim válasza:
Qci-nál a pont! Ha nem fogadott akkor minek adnál? Semmilyen plusz infóval nem látott el a terhesség alatt csak éppen ő dolgozik mikor szülsz és segíti levezetni a ezt. Ő ezért megkapja a fizetését, te meg megszülöd a babádat a segítségével, mert ezt tanulta..Nem kell túlzásba esni! Ha fogadod az más tészta.
8/12 anonim válasza:
Az ügyeletesnek annyit adsz, amennyit gondolsz. Ha nem vagy elégedett vele, akkor nyilván semmit, ha igen, egy bonbontól kezdve bármit adhatsz.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 12. 16:13
10/12 anonim válasza:
Ügyeletes szülésznönél szültem,indított szülés volt.Végig mellettem volt,maximálisan meg voltam vele elégedve.Mi 40ezret adtunk neki.Annyit adsz neki amennyit gondolsz vagy amennyit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!