Szerintetek mennyi a minimum, amit felkért szülésznőnek illik adni?
gondban vagyok, mert mi 20at szántunk neki, de azóta már hívott felkészítésre, ez 6e volt, nst-re, ez 4e volt és még 1 nst-re hozzá kell mennem, így összesen már 14.000et adunk, és még nem szültem. így a "minimumot" szeretném adni szüléskor.
(egyébként egy tüneményes, segítőkész, emberséges nő, nagyon jó kezekben vagyunk, tehát nem akarom megbántani.)
Bp., menő kórház
köszi!
Azt nem értem, hogy az nst miért került 4e-be? Magánrendelő?
Ha sima kórház, akkor miért kért érte pénzt?
Bp menő kórházakban minimum 20ezer, de inkább több, 30 körül, hallottam 50ezrekről is (János kórház, én ott szültem), de az már durva.
2. voltam.
Szia! Furcsa, hogy mindenért pénz kér. Mi az, hogy felkészítés 6000? Szerintem erre nem lehet felkészülni, a szülést meg kell tapasztalni. És ha nem jól készített fel akkor mi van? Elhiszem, hogy aranyos, de ezekért nem szoktak pénzt kérni. Amúgy, hogy készített fel ha megkérdezhetem? Mi, vidéken 25000ft-ot adtunk 3 hete.
Könnyű szülést!
köszi a válaszokat!
akkor marad a 20e. kevesebbel lehet, hogy megbántanám.
a felkészítés egy 4 részes előadás-beszélgetés csoportban, ahol alkalmanként a főbb témákat mondja el. nagyon hasznos és életszerű dolgokról beszélünk. mi csak 1re mentünk a férjemmel, mert már 2.baba és fejenként kér 3e-t (gondolom a magánrendelőt is bérelni kell valamiből.)
1.szülésnél is ő segített és 120%-ban mellettünk állt, segített, élménnyé tette a szülést. akkor 30at adtunk. csak most nagyon szűkös. akkor nagyon megköszönte és a kórházban 2x is meglátogatott, segített a szoptatásban.
szívem szerint csak őt kérném és akár 50e-t isa dnék neki, de csak választott orvossal együtt vállal el, a doki meg sajnos sokat kér, így épp a szülésznőnek nem sok marad.
köszi!
jó babázást nekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!