Középiskolában, amikor az egész osztály megy ilyen iskola orvoshoz "általános" vizsgálatra lehetséges, hogy nem csak póló+nadrágot kell levenni, hanem alsógatyát is?
Figyelt kérdés
Szóval ma voltam anyummal beiratkozni a középiskolába (dunaújváros, kero) és ott a védőnő mondta, hogy majd év közben többször is lesz valamilyen vizsgálat, iskolaorvosnál. Hallottam, és olvastam is olyat, itt a gyakorin, hogy herevizsgálat is van! Ez igaz? Jó gondolom nem minden iskolában, így első sorban azok válaszát várom, akik ebbe az iskolába járnak, jártak. Előre is köszönöm. 14/f2014. jún. 27. 12:08
61/61 anonim válasza:
ez azért nem ilyen egyszerű. fiatalkorúként természetesen csak korlátozottan cselekvőképes a személy, azaz nem egészen biztos az, hogy majd te eldöntöd. ne feledd, hogy ez más felnőtt ember felelőssége!
a másik meg az, hogy ugyan mi a frász a probléma azzal, ha a doki megnézi a farkadat? vagy te tusolni is ruhában szoktál? komolyan nem értem, de egyre hajmeresztőbb hozzáállásokat hallok a mostani tizenévesektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!