Középiskolában, amikor az egész osztály megy ilyen iskola orvoshoz "általános" vizsgálatra lehetséges, hogy nem csak póló+nadrágot kell levenni, hanem alsógatyát is?
Szia! Én is abba az iskolába jártam ahova Te fogsz ősztől.
Nekünk volt fityma vizsgálat, de nyugodtan mondhatod, hogy nem szeretnéd. Nálunk senki sem hagyta egy fiún kívül. Persze vagy 10esével voltunk bent, a bajszos dokinő meg persze kesztyű nélkül fogdosta a srác heréit. tehát a lényeg, hogy ha nem akarod nem muszáj. a Hülyékkel meg ne foglalkozz.
Tudod a szűrővizsgálatnak épp az a lényege, hogy kiSZŰRjék, ha baj van, akkor is, ha mondjuk azt az egyén nem veszi észre. Pl. a herevizsgálatnál, ha valaki az életben nem látja más heréjét, akkor nem tudhatja, hogy az övé normális-e vagy sem, és lehet, hogy későn fordul orvoshoz vele.
Na mindegy, a lényeg, hogyha ilyen vizsgálat van, akkor az nem ellenetek van, hanem értetek. Ettől függetlenül szerintem nagyon gáz ez, hogy 10 fiú egyszerre, egymás előtt, stb.
Amúgy én Széchenyis voltam, de nálunk nem volt a fiúknál herevizsgálat, ha jól emlékszem.
Végül is nem tűnt föl, hogy a heréről beszéltem? :D
Egyébként pedig elég, ha körbenézel itt gyakorin a fitymaszűkületes kérdések között. Nem tudom, mennyit olvasod az Egészség témakört, de rengeteg a kérdés ezzel kapcsolatban. Nem mindenki részesül egyforma nevelésben, és nem mindenkinek egyértelmű, hogy mi a fitymaszűkület, és mikor kell orvoshoz fordulni. A legjobb, ami most volt kérdés pár napja- felrántotta magának, mert ezt olvasta itt (!!!), és mit csináljon, mert berepedezett és vérzik neki. Ha egy ilyet kiszűrnek vizsgálaton, akkor elküldik orvoshoz, és nem csinál magának még nagyobb bajt azzal, hogy összehegesedik gyógyuláskor, aztán még annyira sem tudja hátrahúzni, amennyire előtte.
Lehet önérzeteskedni, csak nem mindig célszerű. Mondjuk még mindig hangsúlyozom, hogy ezt egyenként kellene megvizsgálni, amikor senki nincs benn más mondjuk az osztályból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!