Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Középiskolában, amikor az...

Középiskolában, amikor az egész osztály megy ilyen iskola orvoshoz "általános" vizsgálatra lehetséges, hogy nem csak póló+nadrágot kell levenni, hanem alsógatyát is?

Figyelt kérdés
Szóval ma voltam anyummal beiratkozni a középiskolába (dunaújváros, kero) és ott a védőnő mondta, hogy majd év közben többször is lesz valamilyen vizsgálat, iskolaorvosnál. Hallottam, és olvastam is olyat, itt a gyakorin, hogy herevizsgálat is van! Ez igaz? Jó gondolom nem minden iskolában, így első sorban azok válaszát várom, akik ebbe az iskolába járnak, jártak. Előre is köszönöm. 14/f

2014. jún. 27. 12:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Legyen neked igazad, maradjunk annyiban, hogy te nyugodtan én meg inkább ezt a részét kihagyom, puszi-.-
2014. jún. 27. 13:03
 12/61 anonim ***** válasza:
39%

Szia! Én is abba az iskolába jártam ahova Te fogsz ősztől.

Nekünk volt fityma vizsgálat, de nyugodtan mondhatod, hogy nem szeretnéd. Nálunk senki sem hagyta egy fiún kívül. Persze vagy 10esével voltunk bent, a bajszos dokinő meg persze kesztyű nélkül fogdosta a srác heréit. tehát a lényeg, hogy ha nem akarod nem muszáj. a Hülyékkel meg ne foglalkozz.

2014. jún. 27. 13:10
 13/61 anonim ***** válasza:
71%
vegul is mennyire karos lenne ha felfedeznek idoben a fitymaszukuletet, vagy egyeb komolyabb egeszsegugyi problemat :) sotetseg, komolyan.
2014. jún. 27. 13:21
 14/61 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a szűrővizsgálatnak épp az a lényege, hogy kiSZŰRjék, ha baj van, akkor is, ha mondjuk azt az egyén nem veszi észre. Pl. a herevizsgálatnál, ha valaki az életben nem látja más heréjét, akkor nem tudhatja, hogy az övé normális-e vagy sem, és lehet, hogy későn fordul orvoshoz vele.

Na mindegy, a lényeg, hogyha ilyen vizsgálat van, akkor az nem ellenetek van, hanem értetek. Ettől függetlenül szerintem nagyon gáz ez, hogy 10 fiú egyszerre, egymás előtt, stb.

Amúgy én Széchenyis voltam, de nálunk nem volt a fiúknál herevizsgálat, ha jól emlékszem.

2014. jún. 27. 13:22
 15/61 anonim ***** válasza:
17%
Végül is, tényleg nem venné észre, ha fityma szűkülete volna, na ne röhögtess :)
2014. jún. 27. 13:24
 16/61 A kérdező kommentje:
Jól van, jól van :) A válaszok már feleslegesek, csak arra voltam kíváncsi, hogy valóban van-e ilyen - van - és arra, hogy ha akarom akkor nem veszek részt egy ilyen vizsgálaton, - nem muszáj - ahogy drudolft írta. Köszönöm neki :)
2014. jún. 27. 13:26
 17/61 anonim ***** válasza:
82%
Mivel tele van a net olyan tortenetekkel hogy valaki felnottkent dobbent ra hogy reszleges fitymaszukulete van es valojaban soha nem tudta teljesen hatrahuzni, csak eppen fogalma nem volt rola milyennek kellene lennie ezert engedelmeddel igenis el tudom kepzelni hogy nem jon ra. Meg arra sem hogy ha valami gondja van a herejevel, vagy barmilyen fejlodesi zavara van. Mivel nem orvos hanem csak egy suttyo kis 14 eves nagyarcu kisfiu, aki fel hogy a dokibacsi megfogja a futyijet.
2014. jún. 27. 13:29
 18/61 anonim ***** válasza:
63%

Végül is nem tűnt föl, hogy a heréről beszéltem? :D

Egyébként pedig elég, ha körbenézel itt gyakorin a fitymaszűkületes kérdések között. Nem tudom, mennyit olvasod az Egészség témakört, de rengeteg a kérdés ezzel kapcsolatban. Nem mindenki részesül egyforma nevelésben, és nem mindenkinek egyértelmű, hogy mi a fitymaszűkület, és mikor kell orvoshoz fordulni. A legjobb, ami most volt kérdés pár napja- felrántotta magának, mert ezt olvasta itt (!!!), és mit csináljon, mert berepedezett és vérzik neki. Ha egy ilyet kiszűrnek vizsgálaton, akkor elküldik orvoshoz, és nem csinál magának még nagyobb bajt azzal, hogy összehegesedik gyógyuláskor, aztán még annyira sem tudja hátrahúzni, amennyire előtte.

Lehet önérzeteskedni, csak nem mindig célszerű. Mondjuk még mindig hangsúlyozom, hogy ezt egyenként kellene megvizsgálni, amikor senki nincs benn más mondjuk az osztályból.

2014. jún. 27. 13:31
 19/61 anonim ***** válasza:
34%
Én nem értem miért suttyózod, be tudhatjuk annak, hogy cigány vagy. Továbbá azt sem értem miért nem lehet a kérdésére válaszolni? Igen, igen most jön a nagy háború (te vagy cigányzsidó köcsög 50 éves vagy mi az hogy be szól neked egy fiatalabb.) De inkább rád hagyom, a kérdezőnek is ezt ajánlom, ez csak egy köcsög, már az első válaszából is lejött. Ha Te annyira élvezed, hogy egy büdös bajszos nénike fogdossa a faszod akkor nyugodtan, menj minden nap :)
2014. jún. 27. 13:34
 20/61 anonim ***** válasza:
Drudolf látom, te még mindig nem érted, hová akartunk kilyukadni Slow Cheetah-val. Pont a lényeget ragadod meg. Mindegy is, legalább ezek szerint neked nincs fitymaszűkületed.
2014. jún. 27. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!