Mi történt velem? Ilyen még nem volt. Mi a magyarázat erre?
"amit ilyenkor szoktam" ???
EZek szerint van valami problémád.
Mire szedsz gyógyszert? Úgysem tudjuk ezt így ennyiből megmondani, meséld el a dokinak, ő ismer téged, és ő tudja, mire szedsz gyógyszert, mert még ezt sem írtad le.
Itt alapvetően nem orvosok vannak, de ennyiből még orvos sem tudna mondani semmit.
Kedves kommentelők!
1-eske: Én neked adok igazat, mert valóban túl erősen fújtam az orromat, ráadásul az volt a baj, h csukott szájjal, így légnyomás jelentkezett és a dobhártyám megmozdult. Bedugult a fülem.
Azóta ezt már Apukámmal is megbeszéltem, ő világosított fel, én pedig megígértem, h innentől óvatos leszek, és mindig nyitott szájjal, csukott szemmel fújok orrot. :)
2-eske: Szerintem sem azt írtam, h "gyorsan nem veszem be" hanem h "gyorsan nem vetem be", elnézted, kérlek figyelj oda jobban! Nem szedek semmilyen gyógyszert és nincs szükségem orvosra, mert azóta megoldódott a rejtély :)
Egyébként tudom h itt alapvetően nem orvosok vannak, de az ember mindig tanul, mások tapasztalatából is ;)
De amúgy orvos az tudná, miért ne tudná...?
Másrészt úgy gondolom ilyennel fölösleges elmenni.
3-aska: Igen, arra gondoltam. :)
Hogy mit vetek be ilyenkor?
Nekem is van egy saját módszerem ami a következő:
Ellenállást gyakoroltam ami azt jelenti h: mind a két kezem fejtetőre teszem, és a tenyeremmel elkezdem lenyomni a fejemet, miközben a fejjel ellenállást tanúsítok, az az a tenyeremet pedig tolom felfelé a fejem búbjával.
/Ez egy nagyon hasznos és hatásos gyakorlat arra az esetre ha szédül valaki, és minél nagyobb erőkifejtéssel teszed annál jobb!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!