Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen érzés az altatás?

Milyen érzés az altatás?

Figyelt kérdés
Jó vagy rossz érzés?Akit altattak már milyen érzés mikor beadják?Valaki le tudná írni?

2014. máj. 20. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer inkecióval altattak. Kb. 5 másodperc alatt elaludtam.

Legutóbb meg gázzal. Attól először elkezdett émelyegni a gyomrom, aztán olyan bódult lettem, és elaludtam.

Semmi rosszat nem érzel. Sima elalvás. Annyi különbséggel, hogy olyan hirtelen történik, hogy arra sem emlékszel, hogy lecsukod a szemed.

2014. máj. 20. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Az a helyzet, hogy nálam olyan gyorsan ment, hogy semmit sem éreztem, legalábbis nem emlékszem. Nekem ugyanolyan volt, mint normálisan elaludni, az egyik pillanatban még egészen tudok magamról, a másikban már alszom.
2014. máj. 20. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, nagyon gyors. Semmit sem érzel tulajdonképpen.
2014. máj. 20. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem beletelt egy 5 perc, mikor a a törött kezemmel altattak. A végén már apám fejéből 5-öt láttam, és ha beszélni akartam, alláítólag csak nyögtem, meg hörögtem.
2014. máj. 20. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Többféle altatás van, engem kétszer altattak injekcióval de különböző szerrel és nagyon más érzés volt bár mindkétszer hamar elaludtam. Az egyiknél valamennyit érzékeltem a műtétből, kb mintha azt álmodtam volna hogy műtenek (nem fájt vagy ilyesmi, talán csak hangokat hallottam), és utána is úgy ébredtem hogy közben félálomban voltam. Tök jó érzés volt, mintha bedrogoztak volna. Vártam is kicsit a következő műtétet emiatt :) de akkor mást kaptam (direkt mondta az orvos, ugyanaz műtött, mivel szoptattam fontos volt hogy az altatás után mennyi ideig nem lehet szoptatni, így derült ki hogy eltérő cuccot használtak, alapesetben ez nem hiszem hogy szóba kerül), akkor csak simán elaludtam, majd magamhoz tértem.
2014. máj. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!