Bódítás/Altatás milyen érzés?
Szemműtétem lesz, felmaródást lézerezik le a szememről.
Bódításban vagy maszkos altatásban fog történni.
Szóval ez a bódító gáz / altató gáz büdös? Vagy semmit nem érzel csak azt hogy már nem tudod a szemed nyitva tartani?
Elmondjátok kérlek milyen érzés?
Bódításnál tudok magamról? Utána mikor vége a műtétnek, mi lesz? Mennyi idő ameddig kiszáll belőlem? :D
Hányni lehet? Mert nem eszek a műtét előtt 10 órával. Hányhatok? (Ez a gyenge pontom! :)
Nem érzel semmit ,elalszol, megszakad a kép.
Nekem kb fél nap alatt ment ki teljesen, addig éreztem hogy olyan nehéz, kóválygós a fejem.
Mit és miért akarsz hányni, és mikor?-ezt nem értem.
Túl vagyok rajta , vénásan altattak. Nagyon fura érzés volt :D Semmi bajom nem volt utána, azonnal frissen keltem, a dokik csodálkoztak is. Elvileg tudattalan llapotban kellett volna lennem, de teljesen OKé voltam.
Az altatásnál az volt rossz h egyedül voltam és az a sok doktor....de rohadtul semmit nem érzel szóval igazából nem kéne félni. Kicsit lezsibbadtam mikor kezdtem bealudni...nagyon fura érzés :DDD de vicces volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!