Hogy zajlik egy epekőműtét (laparoszkópos)? Mennyi idő a felépülés? Az altatás milyen? Minden érdekel!
Nekem egyáltalán nem fájt, csak sajgott kicsit, bár én jól bírom a fájdalmat :D Reggel műtőttek, este már sétálgattam. Sőt kell is, annál hamarabb gyógyulsz.
Emelés varratszedés után mehetetett.
Nem kapsz katétert műtét alatt. Én kaptam rendesen infuziót, de azért mert cukorbeteg vagyok, enni meg nem tudtam még, azért kaptam kajaként.
Nekem gyorsan ment, mivel annyira jól ment, hogy csövet se kaptam.
Köszönöm a válaszaitokat! Jó tudni, hogy ti ketten már túléltétek minden további probléma nélkül, talán én sem leszek kivétel. :D
Jöhetnek még élménybeszámolók, szeretnék felkészülni mindenre.
Szia. Engem május 8-án műtöttek, laparoszkóppal. Reggel mentem be a kórházba, délben műtöttek. Katéter nem volt. Én szerdán már nem ebédelhettem, és legközelebb pénteken reggel ehettem egy kis natúr joghurtot. Nem kellett kacsa, elmentem délután 3 körül wc-re és kész. Nem olyan vészes a fájdalom, inkább a cső zavaró. Nekem nem fájt mikor kihúzták egyébként. Vénába adott szerekkel altattak, nem maszkkal. Először úgy volt, hogy szombat reggel mehetek haza, de olyan jól voltam, hogy péntek este hazaengedett a dokim.
Holnap szedi ki a varratokat a doki, utána lehet emelni, bár én már tegnap reflexből felkaptam a 15 kg-os fiam, mikor egy hatalmasat esett, de nem érzem, hogy gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!