Jövőhéten műtik a térdem és nem tudok döntei gerincbe érzéstelenítés vagy altatás?
Na nekem is ezt mondta a doki 6 hete,hogy kemény vagyok és fiatal meg egészséges.Belementem.
Ez volt életem legnagyobb hibája.Bár nő vagyok nem férfi.A katéterezés elmaradt ennek hatására még épp a mai napomat az urológusnál töltöttem.
3 vagy 4 féle gyógyszert adtak már de még most sem az igazi.Szóval ha rám hallgatsz altatás.Ha nekem még egyszer valaki ezt meri ajánlani fejberúgom!
Oké,hogy muszáj persze.Nem azt mondtam,hogy nem de ha én visszamehetnék az időben nem engedném a gerincbe érzéstelenítést.Tudom az altatásnak is vannak következményei,de nem hiszem,hogy egy fél napos hányás rosszabb lenne mint az amit én most 5 hete átélek.
Aztán lehet neked nem is lenne ilyen panaszod mint nekem,csak gondoltam leírom.Sajnos én hagytam magam befolyásolni,kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!