Az orvosok semmitol sem undorodnak?
Az " agyalágyult" ezt tanulmanyozta többek közt a pszichológia szakon.
Amerikai szerzök tanulmanyozták ezt a " jelenseget"
De nem fogom a szádba rágni, olvass utana
De, vannak undorító dolgok, nyilván az orvos is érez szagokat, neki is undorító, csak túllép rajta, ennyi.
A vér mondjuk szerintem egyik eü dolgozónak sem undorító. Ha az lenne, akkor nem menne eü pályára.
A belső szervek sem undorítóak.
De mondjuk egy tályog, vagy egy fekély olyan irtózatosan büdös tud lenni, hogy alig lehet megmaradni a kórteremben.
De hát ugye azokat is el kell látni.
Ez a sebészes dolog, amit 39%-os idefirkált, egy baromság. Az is hülye, aki elhiszi neki.
Nos, ha pszichológia szakon tanultál, akkor felállíthatnál rögtön egy diagnózist arra a válaszolóra is, aki ahelyett, hogy összeszedné a gondolatait egy db. értelmes válaszba, darabosan, és minden logikát nélkülözve szidja a sebészeket, az emlegetett "tanulmányok" mögé bújva.
Esetleg, ha belinkelnél egy ilyen tanulmányt :) Természetesen nem valami bulvároldalról.
Nem fogom belinkelni, mert ez nem stilus.
Mindenki talalja meg.
En egyetemen tanultam nem bulvaroldalon,
Úgysem kapok köszönetet.
Amugy könyvböl tanultam ezelött 15 evvel nem " linkekröl"
Es nem szidtam a sebészeket! Hanem a motivációs hátterét adtam meg a szakmának.
Es azt mondtam h szukseg van rajuk
Én pedig személyesen ismerek párat, igaz, szájsebészek, bár nem a belsőszervek között turkálnak, ugyanúgy vagdalnak, és "kínoznak".
A barátnőm fogorvosi asszisztensnek tanul, szájsebészekkel dolgozik most, és ki is találta, hogy arra megy tovább. De nekem már nem mer segíteni kiszúrni a fülem.
A tanulmányaid vagy légből kapottak, vagy egyszerű baromságok.
Egy orvos nem egy darab felvágni való húst lát, hanem x területet, amivel y dolgot kell tenni, hogy z végeredményt kapjon.
Egyébiránt ez a "nem stílus" elég gagyi. Egyetemistaként az első amit tudnod kéne, a források használata.
Jó nagy kamugép vagy.
80%-os emberkével értek egyet.
39%-os meg csak trollkodik.
Hidd azt ami neked jólesik, h a vilagkeped ép maradjon.
Nekem tök mindegy hogy te mit hiszel es neked mi serti a szeperzeked.
Normi h összzevissza ok nelkul nem vagdoshat, mert börtönbe kerul.
Engem is mutöttek , es örultem , hogy sebeszek léteznek.
" ha pszichológia szakon tanultál"
Ez hogy jön ide? Ők nem orvosok, hanem bölcsészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!