Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvosok semmitol sem...

Az orvosok semmitol sem undorodnak?

Figyelt kérdés
Elèg fura kèrdèsem van.... az orvosk nem undorodnak a betegektol? Nekik nem undorìtò a vèr ès belsosègek? En egyàltalàn nem bìrom, màr egy vèrvèteltol is az àjulàs kerulget, annyira ìrtòzok. Az orvosok soha nem èreznek ìgy?
2013. nov. 26. 17:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
48%

10: Te el vagy tájolódva.

Nekem elég sok orvos, és jelenleg orvosnak tanuló ismerősöm van, de egyik sem elmebeteg, hanem azért választotta ezt a hivatást, mert lehet neked furcsa, de tényleg gyógyítani akarnak!

2013. nov. 26. 18:15
 12/42 anonim ***** válasza:
24%

Persze, persze gyogyitani akarnak

Nezz utana a pszichológiai szakkönyveknek, hogy mit irnak a sebeszekröl . Es ezt nem az urologusokra ertem, vagy haziorvosokra, akik alig vartak befejezzek a bonctant, hanem kimondottan sebészekre!

Én tanultam erröl de nem fogok kiterni erre most ugysincs ebben köszönet. Persze a szakmanak presztizse is van, de en a sebeszekröl beszelek!

2013. nov. 26. 18:18
 13/42 anonim ***** válasza:
Sebeszek, es hullahazban dolgozo boncnokok, ezekröl tanulmanyokat lehetne irni
2013. nov. 26. 18:19
 14/42 A kérdező kommentje:
ès a plasztikai sebèszek ????
2013. nov. 26. 18:21
 15/42 anonim ***** válasza:
33%

A plasztikai sebesz is sebesz nem?

De pénzéhesebb is és hiú

2013. nov. 26. 18:22
 16/42 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem vagdoshatna legálisan , lehet sorozatgyilkos lenne. Sok sorozatgyilkos mint pl Ted bundy amerikaban ugy akart holttestek közelebe kerulni, h jelentkezett az orvosi egyetemre, de vegul olyan merteku lett a szemelyisegzavara, h nem tudta befejezni
2013. nov. 26. 18:25
 17/42 anonim ***** válasza:
Én traumatológián dolgozom sebészek mellett. Érdekes volt most végigolvasni, hogy miket írogattok róluk. Vicces lesz visszamondani nekik, jót fognak derülni rajta :)
2013. nov. 26. 18:28
 18/42 A kérdező kommentje:
na neeee ez komoly? jèzusom, most kèszulok mutètre, ne sokkoljatok!
2013. nov. 26. 18:29
 19/42 anonim ***** válasza:
43%

Ha most keszulsz, mutetre, ne aggodj, jo kezekben vagy! Mutetet nelkul nem maradsz:-) alig várják felvágjanak, lássák mi van benned? Fureszpor? :-)))

Ne aggodj , mert a szakmajukat szeretik es jo kezekben vagy

2013. nov. 26. 18:31
 20/42 anonim ***** válasza:

A "sokkoljatok" az egy, és ugyanaz az agyalágyult, úgy tűnik, inkább neki lehetnek mentális problémái :)

Igen, gyógyszerésznek tanulok, és nem kerülhettem ki a vért. De megszoktam, úgy kb. 2 hét alatt.

Aki sebésznek tanul, ugyancsak azért tnaul mert gyógyítani szeretne. Valakinek el kell végeznie ezt is.

2013. nov. 26. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!