Szerintetek mi okozza azt, hogy a lányok undorodnak tőlem és nem akarnak tőlem semmit sem többnyire?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy a külsőm miatt van-e vagy az a gond, hogy én rendes, gátlásos, félénk, nem társasági srác vagyok és ha próbálkozoom egy lánynál azt is csak facebookon merem.2013. jún. 19. 20:07
1/13 anonim válasza:
gondolom ez utóbbi, süt rólad, hogy semmi önbizalmad, nem lehetsz egy szépség
2/13 anonim válasza:
Csajozási tippek.
Első szabály: Ne legyél ronda!
3/13 anonim válasza:
Talán azért mért ennyire elkönyvelted magad?
4/13 anonim válasza:
Mind a 2 probléma lehet.
De ha élőben ismerkedsz ott a pofid látják meg elsőre szóval...
5/13 anonim válasza:
Második szabály.ne foglalkozz azokkal az idiótakkal akik szerint csak a külső fontos ismerkedésnél
6/13 anonim válasza:
Hiába hangzik felszínesen a 2. tanácsa, valójában nagyon is igaz.
7/13 anonim válasza:
Ha nem vagy kigyúrt bunkó, akkár már esélyed sincs náluk. Sad, but true...
8/13 anonim válasza:
Hát mindkettő lehet oka, de én pl. simán ismerkedek élőben is akár, de én sem kellettem még egy lánynak sem. Tőlem is undorodnak.
9/13 A kérdező kommentje:
Pedig egyre inkább úgy érzem, hogy a lányoknak csak a külső a lényeg, hiába vagy rendes, kedves velük, ha nem vagy magas és kigyúrt vagy csak ritka jóképű divatpáwa, akkor már esemmi esélyed náluk.
2013. jún. 19. 20:11
10/13 anonim válasza:
50% külső 50% kisugárzás , (ribancoknál 80-20)
Még ha ronda is vagy de van kisugárzásod és magabiztos vagy már van 50% esélyed a lánynál. Persze nem árt ha bevetsz pár bókot és a megfelelő pillanatban szólítod meg a megfelelő helyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!