Az orvosok semmitol sem undorodnak?
Van amelyikuk undorodik, de van az a penz.
Es sokan közuluk pszichopaták , föleg a sebészek, izgatja öket a vér, nem véletlenül választják azt a szakmát.
De ebben az esetben sok hasznot húz belöle a társadalom , ebböl az " agyi bekattanásból"
Aki sebész, az imád vagdosni, imadja a vert , de ezt nem sikk bevallani.
Aki ezt nem birja, nem csinalja.
De szükseg van rajuk, ök a tarsadalom es emberek hasznára forditják a vérszomjukat
Undorító, visszataszító, gusztustalan, büdös dolgok nem csak a sebészetben vannak.
Mindenki undorodik valamitől és az nem orvos, hanem ember függő.
És attól még, hogy undorító meg kell csinálni, a beteg az beteg, ez az elsődleges szempont.
Van olyan postás, aki utálja vagy fél a kutyáktól, mégis kiviszi a levelet. És még számtalan példát hozhatnék.
Igaz a jó francokat, laikusként nem kellene ennyire biztosan kijelenteni, hogy valaki őrült.
Én gyógyszertári asszisztensnek tanulok, de így, első évben alapápolást veszünk.
Első körben mindenki undorodik a vértől, meg a többitől, de szép lassan hozzászokik.
Olyan, mint a wc-sikálás, tiniként eszed ágába sem jut, de előbb-utóbb meg kell csinálnod. Egy idő után már semmivel sem különb, mint bármilyen más meló.
Az orvosok nem azért tanulnak mert szeretik a vért, hanem, mert gyógyítani akarnak. Nem kéne keverni a hentessel vagy a gyepmesterrel, na ott már inkább lehetne ilyen h-lyeségekre következtetni.
Nem undorodnak, mert ez a munkájuk, és már megszokták.
És eleve nem jelentkezik az orvosi szakra az, aki elájul egy vérvételtől.
Te undorodsz a csirkecombtól ami hűtődben van? Pedig egy állati hulla darabja, mondjuk úgy, feldarabolt tetem részlet, amit fűszerezve, megfelelően elkészítve jó étvággyal elfogyasztasz.
Te nem sebesznek keszultel, hanem gyogyszeresznek, ez nem mindegy es a vert megse tudtad kikerulni.
Es mas az aki direkt sebesznek tanul.
Persze ez a szlogen" segiteni akarok az embereken"
Mi mast mondhatna? Azert ezt épelméju ember nem birja csinalni naponta, nincs az a penz!
De mint mondtam SZUKSEG VAN RÁJUK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!