Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fekvőtámasz kinyomásánál szúr...

Bneon05 kérdése:

Fekvőtámasz kinyomásánál szúr a szívem, miért?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, nem dohányom, energiaitalt havi max.3 ha megiszok. Egyik doboz után amikor próbáltam fekvőtámaszozni, kinyomásnál élesen belehasított a szúró érzés a szívem jobb alsó részébe. Azóta nem iszok semmiféle koffeintartalmú italt.Miért lehet ez? (korábban soha nem tapasztaltam ilyet,a szívemmel sincs semmiféle különösebb gond)
2013. szept. 25. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:

valószínűleg nem a szíved szúrt be! A szív, és a gyomor, nagyon közel vannak egymáshoz, gyakorlatilag, ha a szegycsont mögül, kínzó, égető érzést érzel, az inkább gyomorégés mint szívből jövő fájdalom, de még egyszer mondom, hogy annyira közel van a szív, és a gyomor, hogy nehéz megkülönböztetni.

A koffein egyébként nem egészségtelen, ez egy tévhit! Az energiaital az igen, de egy jó kávé, az nem!

Menj el terheléses EKG-ra, ha biztosra akarsz menni! Ne sima EKG-ra, hanem terhelésesre! 30 perc az egész, és ott a szíved minden apró, vagy rejettt problémája diagnosztizálható, persze ha van. De valószínűleg nincs!

2013. okt. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!