Team kérdése:
Mai nap elmentem WC-re ''nagydolgot'' intézni és szorulásom volt. Nagyon nehezen bírtam kakilni és fájt is, és utánna is fáj. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 18:44
1/8 anonim válasza:
egyébként ha először ki "cenzúrázod" akkor miért írod le másodszorra rendesen?:DD na m1. Vegyél be egy hashajtót este, másnap reggelre meg lesz az eredménye. Amúgy járj utána mitől lehet neked szorulásod és azt ne edd/idd
2/8 anonim válasza:
Igyál sok tejet, kakaót, emellé egyél valami gyümölcsöt, a legjobb ha szilvát vagy narancsot.
3/8 A kérdező kommentje:
Orvoshoz esetleg elmenjek és ő segít?
2013. márc. 5. 19:01
4/8 anonim válasza:
Szerintem várj egy kicsit, valószínűleg az erőlködés is közrejátszik, és a kemény széklet felsértette a végbelet, azért fáj még mindig. Pár nap alatt szerintem ez rendeződni fog, addig igyál nagyon sokat, egyél rostosakat, pl zabpehely (de igyál rá tényleg sokat), narancs, de az aszalt szilva is segíthet, egyél főzelékeket, zöldségköretet a húshoz. Ha puha a székleted, akkor nem fogja újra és újra felsérteni a végbeledet, és annál hamarabb meggyógyul.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, hogy a kemény széklet okozhatta a problémámat.Megfogadom a tanácsokat, köszi szépen nektek.
2013. márc. 5. 20:13
6/8 A kérdező kommentje:
Végül kiderült, hogy aranyerem volt.
2013. márc. 9. 14:05
8/8 A kérdező kommentje:
Na hát igen, nagyon rossz érzés volt.
De a jó öreg nagy muterra hallgatva meleg vízben áztattam, és körömvirággal kentem. 2 nap múlva vissza is húzódott.
2013. márc. 10. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!