Szorulásom volt iszonyat módon, lehet ezután valami baj?
Próbáld elkerülni, h szorulásod legyen.
Ha nagyon erőlködsz és nem jön, hagyd a francba, mert csak rosszabb lesz. Ha viszont ingert érzel, azonnal menj, és akkor nagyobb eséllyel kijön.
A túlzott erőlködéstől valóban aranyeret kaphatsz.
Sajnos nekem azóta van, hogy hasonlóan jártam mint te.
A kevés vér is utalhat erre.
Persze nem kell megrettenni ettől. Vagy rögtön proktológushoz futni. Lehet, hogy csak nagyon enyhe.
Ha pirulaszedő típus vagy, akkor rutascorbint esetleg szedhetsz.
A lényeg inkább, hogy kellő folyadékbevitelt biztosítsd az emésztésedhez. És a rostokat se hagyd ki a táplálékodból.
És bármi is épp a trend, meg akármilyen gonosznak nevezik a koleszterint. A zsírt sem szabad elhagyni a táplálékból. Lehet az hidegen sajtolt növényi zsír (olaj) is.
Nem a sok vegyszarral teletömött margarint, meg frissfölt és hasonló műkészítményeket enni.
Jah igen! Az emésztéshez rengeteg folyadékot használ a szervezet. Amit később ismét felszív, de addig szükség van rá, hogy legyen némi tartalék.
Ha nincs elegendő, akkor ahonnan tud, onnan szívja fel. Ez lehet, mondjuk a bélsár is. Így aztán nagyon megkeményszik a széklet.
(Nem vagyok orvos. Úgy kezeld minden szavam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!