Nagyon fáj a kezem de mozgatni tudom. Ettől még eltörhetett?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 19:47
1/9 anonim válasza:
TEhat megutotted, elestel? JEgelni kell, s ecetes vizzel borogatni, ami szinten hideg legyen.
2/9 anonim válasza:
Igen.A törés nem mindig jár együtt azzal,h nem tudod mozgatni.Van amikor csak fájdalmas a mozgás és törés,v.repedés van.
3/9 A kérdező kommentje:
görköriztam és 2x is ráestem de nagyom fáj
2013. febr. 28. 08:17
4/9 anonim válasza:
Meg kéne röntgeneztetni, csal akkor tudnál biztosat.De érdemes lenne,mert ha törés és nem látják el rendesen(pl.gipsz),akkor egész életedben fájdalmas lehet és nem biztos,h jól tudod majd használni.
5/9 anonim válasza:
Menj el sebészetre minél hamarabb.
Igen, lehet törés is.
6/9 anonim válasza:
Nekem repedésnél volt ilyen,jól tudtam mozgatni meg minden csak baromira fájt a karom
7/9 yaq12wsx válasza:
...eddig minden törött végtagomat tudtam mozgatni, fogni vele és járni rajta... menj el orvoshoz...még mindig jobb most pár hét gipsz, mint fél év múlva újratörni... :D
8/9 anonim válasza:
Volt egyszer egy Conrad Röntgen nevű úriember, aki felfedezte az általa X sugárnak nevezett természeti jelenséget. Na meg azt az eszközt, amiben ezt gyakorlati célokra alkalmazni lehetett. Később a sugárzást és a készüléket is róla nevezték el. Folytassam?
9/9 lekvarcica válasza:
Amputálódott? Azért próbáld mozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!